Utorak, 11 kolovoza, 2020

MIOČIĆ UPAO U PROBLEME ZBOG VATRENIH: ‘Zbog Hrvatske sam zamalo otkazao borbu za naslov’!

Neprikosnoveni prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, brani pojas 7. srpnja protiv prvaka poluteške kategorije Daniela Cormiera, a istoga dana Hrvatska igra na Svjetskom prvenstvu protiv domaćina, Rusije, utakmicu za polufinale.

To će biti veliki problem sa Stipu Miočića, Amerikanca koji ponsno ističe svoje hrvatsko porijekli i koji je veliki obožavatelj Vatrenih. Stipe je gledao i žestoko navijao za Hrvatsku kroz cijelo prvenstvo i svako malo je objavljivao fotografije ili popularne ‘storyje’ na Instagramu u kojima je javno podržap Vatrene.

No, u subotu ima meč i neće moći gledati Hrvatsku protiv Rusije, a možda je i bolje da ne gleda jer kako je i sam priznao, jedva je preživio ogled s Danskom.

“Skoro sam otkazao subotnju borbu jer sam umalo dobio srčani udar. Bilo je jako blizu, strahovito sam bio nervozan. Sretan sam što idemo dalje”, rekao je Miočić u The Rich Eisen Showu.

Kaže da je zamalo dobio srčani udar.

“Uh, bilo je blizu. Nazvao sam svog trenera i rekao mu da nisam siguran mogu li se više boriti. Toliko je blizu bilo”, kazao je Stipe.

Bruno Herljević/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Danci žestoko ‘oprali’ Hrvatsku: ‘Ma slobodno me citirajte!’

>>> Hrvati oduševili i legendarnog glumca: Clint Eastwood zatražio dres Vatrenih?

>>> Strmota bivšoj šefici istresao u lice: ‘Ovo više nije folklor, ovo je igrokaz!’

>>> Slovenska općina Podčetrtek podiže promatračnicu s koje će se vidjeti “pola Hrvatske”

Komentari

Komentari