Nedjelja, 27 rujna, 2020

Milošević uvjeren da su građani srpske nacionalnosti ‘dobro čuli poruke’ i većinom glasali za Milanovića

“Poruke u kampanji bile su razne i oštre”, ocijenio je Milošević za Radio-televiziju Srbije (RTS), ukazavši kako je jedna od poruka koju je slao Milanović bila da će biti predan poštivanju Ustava RH i boriti se za Hrvatsku u kojoj nema povlaštenih. Milošević je uvjeren da su građani srpske nacionalnosti “dobro čuli te poruke” i da su većinom glasali za Milanovića.

Milošević je u video-uključenju za RTS rekao da je čestitao Milanoviću na izboru, a na Božićnom domjenku mu ukazao kako se nada da će biti predan onome što je u kampanji govorio – poštivanju Ustava RH.

“Nadam se da će se odgovorno ponašati i voditi dobrosusjedsku politiku dijaloga”, rekao je Milošević za RTS.

Milošević od Milanovića očekuje poziv na razgovore i razumijevanje i podršku za probleme Srba. On je ocijenio da Milanović, iako kao predsjednik nema izvršne ovlasti, može utjecati na neke stvari i ocijenio važnim da s Pantovčaka šalje pomirljive poruke i stvara ozračje tolerancije u društvu. U predstojećem periodu Milošević očekuje elektrificiranje i dovođenje vodovoda u sela u kojima žive pripadnici srpske manjine.

Milošević je, u povodu preuzimanja predsjedanja Hrvatske Europskom unijom, ocijenio da će “sve oči biti uprte u Hrvatsku”. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> POČELO JE: Vučić se žestoko obrušio na predsjednika Milanovića
>>> MILANOVIĆ NA PRISEZI MORA IZGOVORITI OVE ČETIRI RIJEČI – Hoće li ih uspjeti prevaliti preko usta?
>>> U Mađarskoj, Bugaraskoj Poljskoj i Češkoj neviđen rast plaća, a u Hrvatskoj kao u Njemačkoj!
>>> Vesna Pusić: Vraćanje Hrvatske u Region je jedino što je blizu zdrave pameti
Komentari

Komentari