FaH

MILANOVIĆEVI PRISTAŠE kritiziraju N1 Tv: “Nisu ga trebali zvati na sučeljavanje u nedjelju ujutro…”

Podijeli

Iako niti jedan od dvoje kandidata za predsjednika Republike u drugom krugu nije potvrdio svoj dolazak na jučerašnje planirano sučeljavanje na N1 televiziji, na njemu se na kraju pojavila samo kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović, dok je SDP-ov kandidat Zoran Milanović ostao kod kuće. Kako je sigurno da nije izostao sa sučeljavanja zbog odlaska na misu, njegovi pristaše su na društvenim mrežama jučer raspravljali što ga je spriječilo, i je li se trebao odazvati, iako je to prilično očito onima koji su pobliže pratili Milanovićev (ne)rad kao premijera.

Pritom su kritizirali televiziju N1, optužujući je za namjerni odabir “neadekvatnog termina”, neposredno prije Milanovićevog skupa u Zagrebu. Kritike su uputili i Grabar-Kitarović, smatrajući da namjerno nije javno potvrdila da će se odazvati pozivu televizije N1 – iako to nije uradio niti Milanović, već je temeljem pretpostavke da se ona neće pojaviti ostao kod kuće. No pristaše su kritizirale su i Milanovića, napominjući kako je, unatoč tome što je termin sučeljavanja na televiziji N1 bio neposredno prije termina njegova skupa, ipak trebao naći vremena, odnosno, kako bi stigao završiti sučeljavanje i svejedno stići na zakazani skup u Zagrebu. No svi njegovi pristaše se slažu kako je jutarnji termin više išao na ruku aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja, kažu, ujutro ostavlja puno bolji dojam nego navečer. I uglavnom svi sprdaju Kolindu Grabar Kitarović zbog gafa s rednim brojem kandidata, odnosno govore kako nije u stanju zapamtiti koji je kandidat po redu, od dva.

Zlobniji, a naročito pristaše Kolinde Grabar-Kitarović, pak njegov izostanak tumače jednostavno time da je njemu prerano pojaviti se igdje u devet ujutro, pa k tome još i nedjeljom. Napominju da se i dok je bio premijer nije prečesto pojavljivao na poslu prije devet ujutro. Oni uglavnom ignoriraju gaf s pozivom da se de facto glasa za Milanovića, dok je ona to kasnije objasnila time da su je iz njezine kampanje pogrešno brifirali oko toga tko će imati koji redni broj na listiću.

Komentari

Najnovije