Foto: Snimka zaslona n1

“MILANOVIĆA PROGLASITI NEPOŽELJNIM U BIH”: Evo čime je sad naljutio Bosance!

Podijeli

Predsjednik Zoran Milanović ranije danas izjavio je kako je BiH najuspješnija u borbi s epidemijom jer “tamo niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi”, a na tu je izjavu reagirala je tamošnja Naša stranka.

Podsjetili su da je od početka pandemije u BiH od koronavirusa oboljelo 133.088 osoba te njih 5.145 preminuo, a da je Milanović svojom izjavio uvrijedio sve građane, prenosi Klix.ba.

“U najvećoj mjeri vrijeđao je žrtve pandemije, bolesne i umrle, kao i njihove obitelji. Bosna i Hercegovina mora odgovoriti na njegovu izjavu skladno i dostojanstveno i dati do znanja da nikada neće biti poštapalica u Milanovićevim pokušajima da sarkazmom pokušava skrenuti pažnju s vlastitog nerada”, rekli su iz Naše stranke.

Tvrde i kako je tom izjavom pokazao apsolutni nedostatak diplomatske vještine, političke korektnosti, empatije te višak arogancije, šovinizma i političkog primitivizma.

“Najbolji odgovor koji možemo dati Zoranu Milanoviću je da ga proglasimo nepoželjnom osobom i barem djelomično vratimo dostojanstvo našim građanima pokazujući da ne dopuštamo da ih svatko ponižava kada želi, a Milanović je to učinio već nekoliko puta”, poručili su iz Naše stranke.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> LIJEČNIKU IZ OSIJEKA PREKIPJELO: Koliko ih je zaista umrlo od korone? Objasnio kako vode statistiku umrlih!
>>> Neslužbeno glasilo SDA Raspudića proglasilo “ustaškim smradom”: “Svoj na svom, g…o na g…u”
>>> ŠKORO će se kandidirati za GRADONAČELNIKA ZAGREBA!
>>> PANIKA MEĐU IMUNOLOZIMA: Novi soj virusa pogađa i one koji su koronu preboljeli, a ni cjepiva ne pomažu previše!
Komentari

Najnovije