MILANOVIĆ ZAJEDNO S PLENKOVIĆEM NA OBILJEŽAVANJU 25 GODINA OLUJE – ali ne zna se gdje i kako

Podijeli

Predsjednik države Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković zajedno će obilježiti ovogodišnju jubilarnu 25. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja, piše u četvrtak Večernji list.

Dnevni u Uredu predsjednika doznaje da će Milanović u Kninu boraviti i 4. i 5. kolovoza, a detalje kako će to dvodnevno obilježavanje Oluje izgledati Ured predsjednika još uvijek dogovora s Vladom.

Naime, u ovom trenutku više je scenarija kako će cijela proslava izgledati pa je upitno i hoće li predsjednik Republike 4. kolovoza navečer na Kninskoj tvrđavi, a što se ranije spominjalo, moći prirediti primanje za hrvatske ratne zapovjednike, na kojemu bi trebao pojedinim časnicima dodijeliti odličja i više činove.

Sve bi, kaže ministar branitelja Tomo Medved, trebalo postati jasnije nakon sastanka između Organizacijskog odbora za proslavu i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koji će se održati u petak u Ministarstvu obrane. Prema ministru, na tom bi se sastanku trebale donijeti odluke o organizaciji na temelju najnovije epidemiološke situacije.

“Koliko će biti događanja i koliko sudionika, bit će jasnije kada budemo znali koje će mjere biti na snazi. Do proslave je više od deset dana i do tada ćemo donijeti sve zaključke u kojoj ćemo mjeri i s kojim opsegom organizirati proslavu”, kazao je ministar Medved, donosi Večernji list.

Komentari

Najnovije