Subota, 5 prosinca, 2020

MILANOVIĆ OTIŠAO KORAK DALJE: Upravo opsovao pred kamerama

Na pitanje je li mogao primjerenije reagirati na kritike, Milanović je poručio: ‘U je… pa što sam ja sad pričao 15 minuta?’

Predsjednik Republike Zoran Milanović je na komemoraciju žrtvama fašističkih zločina kod Omiša nastavio obračun sa svojim kritičarima. U svom je stilu komentirao osude koje su izazvale njegove riječi upućene saborskim zastupnicama Daliji Orešković i Marijani Puljak.

Rekao je da na provokaciju morao odgovoriti i da zastupnice trebaju na to biti spremne. “Ja kažem da nisam nikoga uvrijedio. Želiš da te se tretira kao Amazonku? Onda budi spremna na to. Ako ulaziš u ring, nemoj mi donositi nož sa sobom, igraj pošteno i budi spremna da ti se uzvrati na isti način”, rekao je Milanović, prenosi Danas.hr

Komentirao je i kritike o “uličarskom rječniku”, rekavši da nikad nije napadao žene. Pročitao je članak u kojem je Dalija Orešković kritizirala trepavice Kolinde Grabar Kitarović. Nije prihvatio niti izjavu Dalije Orešković kako su se u klubu Dragana Kovačevića, osumnjičenika u aferi Janaf, okupljali kriminalci i prostitutke. “Gospođa Orešković je rekla da se u Klubu okupljaju kriminalci i prostitutke, pazite rječnik!”, istaknuo je predsjednik.

Potom je salvu kritika uputio na račun pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, udruge B.A.B.E. i ostalih kritičara.

Na novinarsko pitanje, je li mogao primjerenije reagirati, Milanoviću je umalo pobjegla psovka: “U je… pa što sam ja sad pričao 15 minuta?”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PAVLIČEK U SABORU ODGOVORIO SDSS-ovki: “Poštovana” zastupnice, sramite li se kada se pogledate u ogledalo? Bojite li se Božjeg suda?
>>> Žao nam je, stigla je jako loša vijest o koroni: ‘Što prije ovo prihvatite…’
>>> Hrvate zgranula nova mjera Stožera: ‘Ovo je totalni lockdown, ovo je kraj…’
>>> OPREZ! POLICIJA UPOZORAVA: Osječanki izvan Hrvatske oduzeli osobnu i čeka je kazna do 5000 kuna
Komentari

Komentari