Subota, 5 prosinca, 2020

MILANOVIĆ JEDNOM REČENICOM DIGAO BOSNU NA NOGE: ‘To nije slučajan gaf’

Predsjednik Zoran Milanović tijekom posjeta Crnoj Gori prema tvrdnjama sarajevskih medija napravio je protokolarne gafove, ali i jedan koji je tiče Bosne i Hercegovine, koji je prema njima ozbiljnije prirode, prenosi Dnevno.hr 

“Hrvatska ima na određen način komplicirane odnose sa Slovenijom, ali opet odlične odnose, s Crnom Gorom. S Bosnom i Hercegovinom u onoj mjeri u kojoj se Bosnom i Hercegovinom kao državom triju entiteta mogu uspostaviti odnosi. Ja mislim da mogu, ali tu postoje određena ograničenja”, kazao je Milanović gostujući u emisiji Teleskopija RTCG.

Bosanskohercegovački medij Klix.ba referirao se na tu predsjednikovu izjavu koju je problematizirao, stavljajući naglasak na tri entiteta. Premda tvrde da se radi o gafu u tekstu tekstu se zaklju-čuje:

“Gledajući način kako je to Milanović izjavio nameće se zaključak da ovakav isčašen i nedobrosudjedski stav nije nenamjeran gaf, već Milanovićevo uhodano političko mišljenje”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OBJAVLJENA ANKETA: HDZ gubi izbore, Domovinski pokret uvjerljivo treći
>>> INAT? BiH će uzvratiti Hrvatskoj istom mjerom na granicama
>>> PALA ODLUKA: Maske postaju obavezne, novi režim na granicama
>>> Konfuzija na granici: U nekoliko sati imali preko 7.000 poziva zbunjenih ljudi
>>> I HRVATSKA DOBILA SVOJ BLM: Na Korčuli policija pri privođenju ozlijedila crnca koji je pretukao svoju djevojku, “to je rasizam”
Komentari

Komentari