Subota, 8 kolovoza, 2020

Migrant provalio u kuću, pretukao ženu, pokrao zlato i novac, vlasnik kuće pucao iz pištolja

U naselju Crvarevac u općini Velika Kladuša, odigrala se prava drama. Migrant je provalio u jednu kuću u kojoj je bila sama žena.

Kako saznaje “Avaz”, migrant ju je pretukao a onda krenuo u potragu za vrijednostima. Prevrnuo je cijelu kuću u kojoj je pronašao zlato i novac. Potom je krenuo na vrata ali je stigao i domaćin. Migrant je pobjegao, ali vlasnik kuće ga je uz pomoć susjeda sustigao.

Prvobitno su se tukli nekoliko minuta, da bi vlasnik kuće potegao i vatreno oružje te ranio migranta. Iako ranjen migrant je uspio pobjeći te je zatražio pomoć u blizini.

Ale Šiljdedić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije potvrdio je ove informacije za “Avaz”.

– Točno je da se dogodilo u Crvarevcu. Prvo je migrant provalio u jednu kuću, pa onda je krenuo u drugu i u toj kući ga je zatekla žena u hodniku i on je fizički nasrnuo na nju. U međuvremenu je došao muž, sukobio se s njim, ali je migrant uspio pobjeći. Odnio je određene količine nakita i novca, a onda kada ga je sustigao vlasnik nakon nekog vremena, došlo je opet do sukoba i potezanja pištolja. Vlasnik kuće je pucao u pod ispred njega ali metak je pogodio lijevu natkoljenicu. Ponovo je pobjegao dalje, ali je nađen vrlo brzo. Nađene su i vrijednosti koje je otuđio, prevezen je u bolnicu – kazao je Šiljdedić za “Avaz”./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> GOTOVO JE! SUSTAV JE KOLABIRAO! Vili Beroš u nikad većim problemima: Sad će se vidjeti što zna
>>> BUJANEC POSTAVIO VRLO PROVOKATIVNO PITANJE ZASTUPNICI ALBANSKE MANJINE ERMINI LEJAK PRLJSKAJ!
>>> NA ŠTO JE TOČNO MISLIO? Vlada reagirala na ljutitu reakciju Milanovića
>>> PROSLAVA OLUJE: Hoće li je Pupovac ponovo obilježiti u Srbiji na “komemoraciji žrtvama ustaškog terora?”
Komentari

Komentari