Utorak, 14 srpnja, 2020

Mektić poručio Vučiću: “Idi liječi se, kako su samo bila fina tri dana bez tebe”

Nakon što je završena kriza vlasti u BIH, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je pohvalio imenovanje Zorana Tegeltije za kandidata za predsjedatelja Vijeća ministara BIH, odnosno “premijera”, te čestitao srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na kompromisu. Na to je reagirao Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, koji je već ranije taj dogovor prokomentirao rekavši da ”nema toga čovjeka u RS koji bi na ovo pristao”, misleći na imenovanje Zorana Tegeltije. Mektić je poručio da će se ”Bošnjaci tek sad o jadu zabaviti”.

Nema toga čovjeka u RS koji bi na ovo pristao, ali dragi moji Bošnjaci tek sada ćete se o jadu zabaviti. Koliko će on samo vama još nanijeti. Ali tražili ste gledajte”, rekao je Mektić.

A sad je Vučiću poručio, “Ovo kompromis, j*** se tebi za RS, idi liječi se, kako su samo bila fina tri dana bez tebe“.

 

No ta je priča dobila i nastavak: “Moj Mile a što Čović ne popusti za Federalnu vladu već samo tebe nasukali, samo ti popuši k***c”,  napisao je Mektić u svom vulgarnom stilu. Mektić je u utorak navečer na Twitteru također objavio “Dodik i Bakir=Cvetković i Maček”, aludirajući na sporazum iz 1939. godine koji je između ostalog doveo do proglašenja Banovine Hrvatske.

Mektić, srpski političar iz BIH, je inače diplomu kriminalista inače stekao na Sveučilištu u Zagrebu.

Komentari

Komentari