foto: Rimac automobili

MATE RIMAC: “Stotine tisuća eura bačene su u vjetar, j…š ovu histeriju!”

Podijeli

Otkazan je ženevski salon automobila – zbog koronavirusa! Najveće svjetske automobilske priredbe, nakon smrti frankfurtskog salona praktički jedine preostale u Europi (jer proizvođači sve više odustaju od izlaganja na salonoma kao neprofitabilnim) ove godine – neće biti!

A jedna od zvijezda salona je trebao biti novi automobil Mate Rimca, gotovo 2.000 konja snažan C2 u svojoj proizvodnoj varijanti, koji je u Ženevi trebao dobiti i svoje “pravo” ime. Uz njega je trebao biti izložen i brat-blizanac koji se prodaje pod imenom Pininfarina, a koji koristi Rimčevu mehaniku, šasiju i softver.

Kako je poznato, Švicarske vlasti su zbog koronavirusa zabranile sve javne priredbe s više od 1.000 posjetitelja, pod što je potpao i ženevski salon.

“Svi smo čekali da se ovo dogodi svakog trenutka. Ipak, morali smo sve uraditi kao da se predstava odvija. Trenutno imamo 3 automobila koji voze za Ženevu, svi smo se potrudili da uspijemo, štand je već izgrađen, karte i smještaj za 40 osoba i imamo stotine tisuća eura troškove koji su sada otišli u vjetar. J—š ovu histeriju!”, napisao je Mate Rimac.

Komentari

Najnovije