Utorak, 14 srpnja, 2020

MASKIRANI RAZBOJNICI: Kamenovali vozila koja su se vraćala iz Vukovara

Policijska uprava Mostar jučer je prijavila M.K. iz Širokog Brijega da je oko  21.30 sati kamenovao kombi vozilo pri povratku iz Vukovara.

M.K. se s prijateljima vraćao iz Vukovara, u naselje Vrapčići, kada je kamenovao kombi vozilo Renault Trafic u vlasništvu renta car-a iz Bijakovića. Isti dan Policijska uprava Mostar prijavila je I.B. iz Korčule da je oko 22 sata, u naselju Vrapćići kamenovao kombi vozilo Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda.

Mostar Sjever prijavio je i S.Ć. iz Vrapčića da je grupa od desetak mlađih nepoznatih muških osoba s kapuljačama na glavama, na cesti M-17, u blizini stadiona, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo hrvatskih registarskih oznaka. Na cesti je ostala manja količina razbijenog stakla i kamenja. Na mjesto nesreće upućena je policijska patrola koja je utvrdila da su navedene osobe nakon napada na više vozila krenule cestom M 17 prema Mostaru.

Poduzete su potrebne mjere, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ-a.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BORNA (10) JE NA VIJESTIMA ČUO PRIČU O VUKOVARU… A onda je napisao ovo!
>>> MEDIJI SU GA POGREŠNO PROZVALI ‘STARCEM’: Znate li koliko je godina u trenutku smrti imao nesretni Vukovarac Slavko?
>>> HERMAN VUKUŠIĆ OPLEO PO GLAVAŠEVIĆU: Zar ni Vukovar nije svetinja? Ovo je uistinu previše
>>> Znate li što Ceca, koja je marširala porušenim Vukovarom, misli o mladim Hrvatima koji slušaju njezine pjesme?
Komentari

Komentari