Srijeda, 12 kolovoza, 2020

Martina Tomčić pita: A da narodnjačke klubove otvore na 15 minuta dnevno?!

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je prije dva dana kako će posebni timovi civilne zaštite i policija obilaze noćne klubove kako bi se uvjerili u pridržavanje mjera u klubovima. Nedavno je otkriveno kako je upravo u jednom klubu u Zagrebu bilo žarište zaraze pa su poduzete takve mjere.

Istodobno udruga Roda pokrenula je potpisivanje peticije jer je zbog povećanja broja zaraženih koronavirusom odlučeno kako su posjeti u bolnicama zabranjeni i onemogućeno je roditeljima da ostanu uz svoju djecu koja su u bolnicama na liječenju. Bez pratnje roditelja, liječenje djece traje duže i manje je uspješno, a psihičke posljedice za djecu i obitelj su veće, često dugotrajne. Ne manje važno, zabranom boravka uz hospitalizirano dijete, roditeljima se uskraćuje pravo na informiranje i suodlučivanje u liječenju djeteta, stoji u peticiji koju su potpisale i brojne poznate osobe, prenosi večernji list

Ministar Vili Beroš poručuje da je Ministarstvo zdravstva i ekspertna skupina jednoglasno zaključila da „treba posjete djeci omogućiti na 15 minuta“, u svim bolnicama, a na ovo je ubrzo reagirala operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov. “A da narodnjačke klubove otvore na 15 minuta dnevno???!!!” pita se Martina uz nekoliko ljutitih emotikona. Njezino razmišljanje dijeli i Doris Pinčić Rogoznica, Marijana Mikulić i druge mame koje su pozvale na potpisivanje peticije.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Zastrašujuće otkriće o koroni: Ne nosite masku? Nakon ovoga ćete je odmah staviti…
>>> VELIKO IZNENAĐENJE: Umirovljenicima stigle 3 dodatne mirovine
>>> OD SUBOTE VIŠE NE MOŽETE U SLOVENIJU!
>>> VELIKA TUGA U 43. godini preminuo bogosolov Zagrebačke nadbiskupije
>>> Građani pobijesnili zbog najave Stožera, Božinović objasnio zašto su sad ovo odlučili…
Komentari

Komentari