Subota, 4 srpnja, 2020

MARKO LJUBIĆ: Pupovac ima pravo, Hrvatska je odavno u izvanrednom stanju!

“Moramo se suočiti s činjenicom – ili ćemo imati mirnodopsko vrijeme u punom smislu te riječi, u kojem zakoni neće biti suspendirani ili ćemo kazati – okej, još uvijek živimo u nekoj formi izvanrednog ratnog stanja, samo to moramo objasniti javnosti i svijetu. Volio bih znati zašto se u Hrvatskoj prema Srbima primjenjuje politika izvanrednog stanja, suspendiraju njihova prava i održava mržnja”.

Tako zbori Pupovac, ključni izazivač nereda i nesigurnosti, te etničkog nepovjerenja u Hrvatskoj. To je signal, naredba kako, gdje i kada medijskom inventaru tipa Ivanke Tome u Jutarnjem, da koordinirano u kompletnom tzv. mainstreamu zgroženo pitaju i izvlače zaključke o devijantnom ponašanju Kolinde Grabar-Kitarović jer je primila Penavu bez odobrenja Pupovca, iskazujuči razumijevanje za društveno zdravlje pristojnih ljudi u Vukovaru. Pa da vidimo još jednom što znači Pupovčeva besjeda, ne zbog toga da njega nekome zdrava razuma ogolimo, nego isključivo zbog nužnosti ogoljavanja otužnog i sramnog režima na čelu s Plenkovićem, koji to udarnički podupire i omogućava, a posao im je po svim normama svijeta – uništiti zlo. Obratite pozornost na rečenicu dio “okej, još uvijek živimo u nekoj formi izvanrednog ratnog stanja, samo to moramo objasniti javnosti i svijetu”.

Upravo u ovom naglasku na imperativu objašnjavanja svijetu, jer pod pojmom javnosti se odavno računa na spomenuti medijski inventar, a ne na hrvatski narod, krije se osnovni motiv Pupovčevih stalnih provokacija i stvaranja međunarodne slike izvanrednog stanja ili problematične države u Hrvatskoj, kako bi brat Drago rekao – genetski inficirane fašizmom. I upravo u ovoj rečenici se krije sva strahota hrvatske države i potpune nebrige za međunarodni status Hrvatske. Proizvodnjom te međunarodne slike Pupovac uz pomoć umreženog antifa sektora i tzv. ljevice, ali i inkluzivnih demokršćana, opravdava u biti goleme povlastice srpskoj nacionalnoj manjini, koje ne postoje u međunarodnoj političkoj i pravnoj praksi. Već sam nedavno upozoravao da Pupovac uz pomoć hrvatske kapitulantske, a nije u nekim slučajevima isključeno i izdajničke vlasti, zloupotrebljava preporuke Venecijanske komisije, koja samo u posebnim ili izvanrednim okolnostima preporuča posebnu političku stimulaciju pojedinih nacionalnih manjina i to samo ako takva stimulacija i povlastice na temelju razumnih pretpostavki jamče bržu i kvalitetniju integraciju predmetne manjine u većinski politički narod i pripadajuće društvo.

S obzirom da je i zadnjoj budali u Hrvatskoj jasno da Pupovac nije civilizacijski zastupnik hrvatskih državljana srpskog etničkog podrijetla, nego eksponent velikosrpske zločinačke politike, koji s osloncem upravo na provjerene nositelje te politike za vrijeme agresije na Hrvatsku, zapravo uništava minimum izgleda lojalnim hrvatskim Srbima na integraciju u hrvatski društveni poredak. Političke povlastice zajamčene ustavnim i zakonskim normama koje je Republika Hrvatska primijenila, srpsku nacionalnu manjinu potpuno izdvajaju iz hrvatskog političkog naroda, nose snažna obilježja federalizacije, a u nekim slučajevima i konfederalizacije Republike Hrvatske, pa su u potpunoj suprotnosti s preporukama Venecijanske komisije, koje bi svijet o kojem govori Pupovac – morao poštivati jer počiva na tim preporukama. To naravno ne zna ili ne želi znati hrvatska Vlada ili otužna diplomacija, a svijet vodi svoje brige i nije dužan poticati Hrvatsku na razum.

Zato i isključivo zato, Pupovac uz satelite u političkom i medijskom prostoru, potencira izvanredno stanje i milijunima pisama na trošak hrvatskog naroda zasipa cijeli relevantan svijet s “dokazima o ugroženosti Srba”. Jer jedino tako može njegova satelitska bratija, kao Plenković danas, opravdati raznim floskulama o stabilnosti vlasti, međunarodnom pozicioniranju Hrvatske, rješenjima nacionalnih manjina kojima se divi Europa i po potrebi navodnim međunarodnim opasnostima po hrvatske interese ako se postavi pitanje smisla takvih rješenja. Sve su to najobičnije laži kojima se banalizira iznimna strateška opasnost za hrvatski narod, a na dnevnoj razini dopušta i potiče uništenje hrvatske državnosti. Svijet se smije hrvatskim rješenjima i s prijezirom se odnosi prema liderima države koja potiče i stimulira neprijateljstvo protiv svoga naroda. Nema niti će ikada imati povjerenje potrebno za ozbiljne investicije ili razvoj suradnje, jer, tko bi se normalan, tko je u rigoroznoj utakmici stekao svoju imovinu smio osloniti na ljude koji ne drže do svoga naroda i ići s tako nesolidnim partnerima u ozbiljnu suradnju!?

To su okolnosti u kojima je moguć Pupovac, navodni superman, a u biti običan politički mediokritet, čija kompletna moć potječe iz izdajstva i potpunog debakla osnovnog političkog integriteta većine političara i političkih struktura u Hrvatskoj. I nije daleko od istine Pupovac jer Hrvatska jest odavno politički i državno u izvanrednom stanju koje se ubrzano približava stanju koje će nositi obilježje – izvanrednog u onom smislu kojega se “pupovci” s razlogom boje. Ili gore od toga. Jedina mogućnost da ne dođe do toga je dragovoljno odabrana smrt Hrvatske koju dnevno za sada produciraju kreatori izvanredne stabilnosti.

Izvor: Marko Ljubić/Facebook

Pupovac ima pravo, Hrvatska je odavno u izvanrednom stanju!

"Moramo se suočiti s činjenicom – ili ćemo imati…

Objavljuje Marko LjubićUtorak, 23. srpnja 2019.

Komentari

Komentari