Utorak, 7 srpnja, 2020

MARKIĆ: Umilni voditelj HRT-a pustio svog gosta da laže i vrijeđa – sve na trošak svih nas

Željka Markić komentirala novu emisiju Nedjeljom u dva i gosta voditelja emisije Aleksandra Stankovića. Komentar prenosimo u cijelosti:

Stankovićev gost u Nu2 – srpski glumac Trifunović – izjavio ja kako je general Praljak “ubijao ljude” – bez da ga je HTV-ov voditelj ispravio i rekao da je osuđen na temelju zapovjedne odgovornosti, a da presudu haškog suda osporavaju povijesne činjenice, pa čak i Vlada RH.

Od nazivanja generala Praljka “slinjom”, onim koji si ne zna obrisati nos – HRT-ov voditelj ogradio se tek na kraju emisije – jer je “čovjek mrtav”.

Trifunović je govorio o Hrvatskoj u kontekstu ustaške NDH, bez da ga je HRT-ov voditelj pitao kako gleda na Nedićevu Srbiju koja je proglašena slobodnom od Židova na početku rata, “Judenfrei”.

Trifunović kaže da u Jasenovcu ne može biti postavljena ploča sa natpisom Za dom spremni – HRT-ov voditelj ga ne pita zna li kome je ta ploča podignuta u Jasenovcu te tko je mučio i ubio hrvatske branitelje.

Trifunović je tvrdio kako je selekcija kadrova koji su vodili totalitarnu državu Jugoslaviju, bila kvalitetnija nego političara koji vode danas Srbiju ili Hrvatsku. HRT-ov voditelj mu je na to odgovorio da mu ne pada nikakav primjer neobrazovanog među jugoslavenskim političarima.
Da je doživotni predsjednik SFRJ bio bravar – nije Stankoviću palo na pamet.

Na Trifunovićeva ujednačavanja krivnje za rat u Hrvatskoj ili usporđivanje ratnog zločinca Šešelja i hrvatskog političara Đapića – HRT-ov voditelj nije reagirao.

Ok je da Stanković i Maja Sever naprave emisuju u kojoj se zajedno dive Trifunoviću, gdje im je fora njegovo pubertetsko psovanje i nazivanje idiotima svih s kojima se ne slaže. Nekome se njegovo prenemaganje i samohvala sviđa, baš kao i njegovi pogledi na svijet, politiku, povijest, Kosovo, Hrvatsku, Jugoslaviju…. Ali nije Ok da se ovakva reklamna emisija u kojoj gost govori laži o Hrvatskoj i šire – financiraju novcem svih hrvatskih građana, pretplatom.

I da, tko god je gledao prošlu Nu2 – u kojoj je Stanković napadao, prekidao, paralelno govorio sa Prosperov Novakom, kako gledatelji ne bi mogli čuti što HRT-ov gost govori – danas je mogao vidjeti kako Stanković vodi emisiju kad se slaže sa stavovima svog gosta. Opet, sve na trošak svih nas. Prejadno.

Napisala je Željka Markić na facebooku

>>> STANKOVIĆEVO ISPIRANJE MOZGA SRPSKIM PRIMITIVIZMOM: Trifunović u Nu2 – Ploča “Za dom spremni” je retardacija hrvatskih vlasti

Komentari

Komentari