Petak, 29 svibnja, 2020

Mario Mandžukić oduševio teško bolesnog dječaka: Hrvat kojeg navijači Juventusa nikad neće zaboraviti…

Navijači Juventusa, bez obzira kakav tretman imao kod trenera, hoće li otići u Bayern ili ostati, nikad neće zaboraviti veliko srce i isto takvu borbenost hrvatskog napadača Marija Mandžukića, koji je u Torinu zaslužio status sportskog ratnika.

Koliko navijači vole bivšeg hrvatskog reprezentativca pokazali su na početku priprema, tom se prilikom Mandžukić ponovno dokazao i kao veliki čovjek.  Naime, svoj status kod navijača Mandžo je izborio i svojim odnosom prema njima izvan terena, ne samo golovima, borbenošću…  Novu sezonu i pripreme prvak Italije je otvorio već uobičajeno liječničkim pregledima igrača u klupskoj klinici, nakon što je iz zgrade izašao hrvatski nogometaš nastala je prava euforija.

Naime, veliki broj mladih navijača nagurali su se na ogradu te su zazivali Mandžukića tražeći zajedničku fotografiju ili barem autogram. Mandžo je sve želje navijača strpljivo ispunio, no, najprije se potpisao na dres te je pozdravio dječaka koji je paraliziran sjedio u kolicima.  Takav potez, dakako, oduševio je navijače.

Komentari

Komentari