Srijeda, 5 kolovoza, 2020

Mandžo velikog srca: U tajnosti donirao Zakladi Ana Rukavina

Svi znamo da je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić jedna od najvećih nogometnih zvijezda, a s ogromnom popularnošću dolazi i velika zarada. No Mandžo je još jednom pokazao kako je ostao na zemlji unatoč velikim prihodima

Na Facebook stranici Zaklade Ana Rukavina pojavila se poruka zahvale svima koji podržavaju rad organizacije upisom u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica ili raznim donacijama. Zakladi Ana Rukavina svaka donacija znači jako puno.

Među donatorima našao se i hrvatski reprezentativac i napadač Juventusa Mario Mandžukić. Zaklada je njegovu uplatu posebno istaknula.

Status Zaklade Ana Rukavina prenosimo u cijelosti:

“Dragi naši, ovom prilikom željeli bismo zahvaliti svima vama koji nas podržavate, bilo organizacijom akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica , upisom u Hrvatski registar ili donacijama kojima omogućavate da se naš rad i dalje nastavi.
Donacije su nam stizale iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva, od onih najmlađih, osnovnoškolaca i srednjoškolaca, umirovljenika, do tvrtki i političkih stranaka. Svaka donacija znači nam neizmjerno puno jer omogućuje da i dalje pomažemo u širenju Hrvatskog registra kako bi oboljelim osobama u Hrvatskoj i svijetu omogućili pronalazak podudarnog darivatelja.

Jednu donaciju bismo posebno istaknuli, jer iako nam je stigla na žiro račun bez ikakve najave, ne bismo htjeli da prođe neprimijećeno. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, naši reprezentativci su osim nogometnih vještina, brojnim donacijama pokazali i veliko srce. Tako je i na žiro račun Zaklade Ana Rukavina, puno prije prvenstva stigla donacija na ime reprezentativca Marija Mandžukića. Hvala dragom Super Mariju od srca na plemenitoj donaciji koja će uvelike pomoći našem daljnjem radu te se nadamo da će ova zahvala naći put do njega.”

Mandžo je uoči Svjetskog prvenstva uplatio oko sedam tisuća kuna udruzi za zaštitu životinja iz Slavonskog Broda, Čarlijevi anđeli./HMS/

Komentari

Komentari