Tokio, 03.08.2021 - Hrvatski gimnasticar Tin Srbic osvojio je srebrnu medalju u finalu prece na olimpijskim igrama u Tokiju osvojivši osmo odlicje za Hrvatsku. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Manchester City izbačen iz Lige prvaka na dvije godine: Evo što to znači za Dinamo

Podijeli

Europski nogometni savez (UEFA) oštro je kaznila Manchester City zbog kršenja financijskog fair-playa. Engleski prvak suspendiran je iz svih UEFA-inih natjecanja, Lige prvaka i Europske lige, u sljedeće dvije sezone.

Kazna se ne odnosi na aktualnu sezonu već će se početi primjenjivati od sezone 2020./2021. City u ožujku u osmini finala Lige prvaka igra protiv Real Madrida. Samim time to za Dinamo ne znači nikakvu promjenu.

UEFA je utvrdila da je City prekršio pravila o licenciranju i financijskom fair-playu između 2012. i 2016. godine, pa su uz suspenziju kažnjeni i novčano s 30 milijuna eura.

– Manchester City ima pravo podnijeti žalbu na odluku Međunarodnom sportskom sudu (CAS). Ako Manchester City iskoristi to pravo, cjelokupna obrazložena odluka Sudskog vijeća neće biti objavljena prije nego CAS objavi konačnu presudu, stoji u priopćenju koji je objavila UEFA, piše HRT.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KOLINDINI POSLJEDNJI POTEZI: Odlikovati će dvoje starih partizana
>>> Ispucao sva tri jokera pa ipak odustao: Biste li znali odgovor na pitanje za 250 tisuća kuna?
>>> HRVATI ĆE SE MORATI VRAĆATI IZ IRSKE? ‘Poljaci su se već počeli vraćati, otići će i Hrvati’
>>> EUROPSKI SUD ZA LJUDSKA PRAVA: Nasilno vraćanje tzv. “migranata” s granice je dozvoljeno
>>> Djelovanje bijelog luka za koje vjerojatno još niste čuli
Komentari

Najnovije