Željana Zovko - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=94868712

MAMIĆ: ‘Vučić me zvao u Zvezdu, uvijek pita kako sam…’

Podijeli

Ne zanimaju me politički poeni, ja sam počašćen ako popijem piće s njim ili otiđem na ručak. Nije bilo njegovog susreta s hrvatskim službenicima, a da nije pitao za moje zdravlje, otkriva bjegunac Z.M.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Z. M. (61) već je ranije iskazao svoju naklonost srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću, a u razgovoru za Arena Sport otkrio je kako ga je Vučić zvao da dođe u Zvezdu.

Podsjetimo se, ranije je govorio kako bi bila čast raditi u Crvenoj zvezdi.

– Sreo sam se sa Vučićem nakratko u Mostaru prošle godine na Sajmu privrede, bili su tu i Dodik i Čović, pozdravili smo se, a Vučić mi je čestitao na svim uspjesima s Dinamom i pitao kada ću doći u njegovu Zvezdu – rekao je bjegunac Z.M., a onda rekao kako je čast s Vučićem popiti piće:

– Ne zanimaju me politički poeni, ja sam počašćen ako popijem piće s njim ili otiđem na ručak. Nije bilo njegovog susreta s hrvatskim službenicima, a da nije pitao za moje zdravlje i kako sam.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Z.M. otkrio je i kako je kod srpskog predsjednika urgirao da utječe na pronalazak nestalih iz Domovinskog rata te da se na području bivše Jugoslavije živi u zajedništvu, voli i poštuj prenosi 24sata

– Ja sam nostalgičan, a kad sam dolazio s Dinamom igrati protiv Zvezde i Partizana, 50 novinara i direktora sjedilo bi s nama u Intercontinentalu i zajedno smo pričali i maštali o događajima, a bili smo rivali.

“Ja sam nostalgičan, kada sam dolazio sa Dinamom da igramo protiv Crvene zvezde i Partizana, onda bi 50 novinara i direktora preduzeća sedelo sa nama u Interkontinentalu i zajedno smo pričali i maštali o događajima, a bili smo rivali”, dodao je Mamić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Makedonija u šoku: Sin uglednog kardiokirurga u Njemačkoj postao islamist, optužen za teroristički napad
>>> Velika novost u popisu stanovništva 2021.
>>> OPA, STOŽER POČEO SPOMINJATI MISE: Donio nove mjere za, u jednoj se izričito spominje misa, evo što sve treba znati
>>> Nevin bio u zatvoru 14 godina: Kada je izašao na slobodu, osvetio se na nevjerojatan način!
Komentari

Najnovije