Subota, 11 srpnja, 2020

Mamić pjevao uoči odluke o izručenju: Volim majku, oca svoga, bojim se samo…

Zdravka Mamića u utorak u Sarajevu čeka još jedan važan dan. Naime, pred Sudom Bosne i Hercegovine će se razmatrati zahtjev hrvatskog ministarstva pravosuđa za njegovim izručenjem, a ročište će se održati ispred suca Mirsada Strike u 13 sati.

Doduše, čak i ako sud Mamića odlučiti poslatu natrag u Hrvatsku, to ne znači da će ga policija dočekati na granici već sutra, u prvom redu stoga što će imati pravo na žalbu, ali i zato što potom na red stupa ministar pravde BiH koji donosi konačnu odluku.

Bilo kako bilo, čini se da se Zdravko Mamić u Bosni i Hercegovini odlično zabavlja, a sada je portal 24sata došao do nove snimke na kojoj ga je moguće vidjeti u ulozi pjevača.

Mamić je trčkarao po dvorani uz pjesmu Šokac, a iz snimke nije jasno je li možda nastala 16. srpnja, kada je proslavio 60. rođendan, prenosi večernji list

– Sin sam zlatnih žitnih polja, rodnih njiva, šuma hrasta, volim majku, oca svoga, bojim se samo Boga – zapjevao je nekadašnji izvršni predsjednik Dinama, kojeg je očito put mogao odnijeti i u estradna vode.

Da voli pjevati, hrvatskoj javnosti nije ništa novo, a sada su se na to polako već priviknuli i u Bosni i Hercegovini. Eto, prije samo desetak dana je svoje glasovne mogućnosti iskazao i na jednoj svadbi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

❤️

Objavu dijeli Zdravko Mamić (@zdravko__mamic)

.

Komentari

Komentari