Utorak, 4 kolovoza, 2020

Mamić otišao iz Dinama? Evo zašto je to najveća laž koju ćete danas čuti

“Ovo je novi dokaz da u Dinamu i dalje vlada čvrsta ruka proroka iz Međugorja, a Nadzorni ili Izvršni odbor te ostala tijela Kluba štite kriminal koji se godinama provodi.”

Udruga “Dinamo – to smo mi” upozorila je da je u redove hrvatskog prvaka stigao nogometaš koji nije službeno predstavljen, a i čije su igračke kvalitete upitne, barem što se razine kakvu traži maksimirski klub tiče.

Detaljnije u objavi Udruge s Facebooka. Prenosimo je u cjelosti.

“Novi igrač GNK Dinamo Zagreb je Mario Vasilj!

Hmmm… tko je on? Kakvo je to pojačanje? Od kud je došao? Koliko smo ga platili?

Čini nam se da je netko ponovno dodao gas i novi igrač Dinama dolazi iz Poljskog kluba KS Legionovia Legionowo. To je trenutni četvrtoligaš u kojem se Mario zadržao nekoliko mjeseci, a uspio je izboriti ispadanje iz treće lige. U svojoj karijeri branio je boje Neretve Metković, GOŠK Gabele, Rovinja i slovenskog Radomlja. Možda je čudno da prvak Hrvatske u svoje redove dovodi dvadesettrogodišnjaka koji nema kvalitete niti za momčad ulaznih kadeta, ali kada znate da je njegov otac Jure Vasilj (s bratom Mariom, na slici lijevo), vlasnik Vile “Regina” u Međugorju (mjesto gdje se trenutno Mamić skriva od Hrvatskog pravosuđa), onda stvari postaju jasnije.”

Ugovor na dvije godine

“Dinamova uprava i igrač 24. kolovoza potpisali su na dvije godine profesionalni ugovor, a isti je dan Mario proslijeđen u NK Sesvete, prijateljski klub kojeg vodi Pero Karatović po svemu sudeći budući predsjednik ZNS-a (kada Damir Vrbanović da ostavku), još jedan od povjerljivih Mamićevih ljudi.

Ovo je novi dokaz da u Dinamu i dalje vlada čvrsta ruka proroka iz Međugorja, a Nadzorni ili Izvršni odbor te ostala tijela Kluba štite kriminal koji se godinama provodi. Jedini lijek za ovu situaciju i dugoročnu stabilnost Dinama bili bi izbori na kojima će članovi izabrati Upravu koja mora raditi pošteno, odgovorno i transparentno.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> PUPOVAC SE ŽALIO MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI: Molim vas zaštitite nas od branitelja

>>> Modrić: Želim igrati od prve minute

>>> RH ĆE UVJETOVATI NAPREDAK SRBIJE PREMA EU, EVO ČIME Grabar-Kitarović pozvala Vučića u Hrvatsku

Komentari

Komentari