Utorak, 11 kolovoza, 2020

MALI LOŠINJ: Nožem ubijena 16-godišnjakinja, ubojica je susjed koji je u bijegu?

U Malom Lošinju umrla je 16-godišnja djevojka, a policija sumnja na nasilnu smrt. Potvrdili su to Jutarnjem listu u Policijskoj upravi Primorsko-goranske županije. Očevid u trenutku pisanja ovog teksta još nije započeo.

“Ekipa za očevid trenutno je na putu za Lošinj. Sumnjamo na nasilnu smrt”, potvrdila namje Ankica Kolić, policijska službenica za odnose s javnošću u PU primorsko–goranske županije. Policija je dojavu dobila u sedam sati ujutro, a istragu provodi tamošnje Županijsko državno odvjetništvo.

Neslužbeno se doznaje da je je tijelo pronađeno na stubištu zgrade u Ulici lošinjskih brodograditelja  te da se na tijelu vide tragovi nasilne smrti. Navodno policija već istražuje jednu osobu koju dovode u vezu s ovim događajem. Policija je već razgovarala s 41-godišnjakom koji navodno ima saznanja o ovom kaznenom djelu. On zasad nije uhićen ni osumnjičen.

“Policija je jutros dobila dojavu da je pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, tinejdžerice u stambenoj zgradi na području Malog Lošinja. Iako joj je pružena hitna medicinska pomoć, djevojka je nažalost preminula. Trenutačno se provodi krim istraživanje nad jednom muškom osobom koja je dovedena u policijsku postaju i koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog djela”, kazali su za Jutarnji iz PU primorsko-goranske.

Neslužbeno se doznaje kako je ubojica ušao u kuću u kojoj je bila djevojka sa svojom majkom. Navodno se radi o njihovom susjedu i u ovom trenutku se ne zna koji je bio ubojičin motiv.

Bilo je to u jutarnjim satima kada je majka žrtve ispijala kavu, a djevojka se spremala za školu. Ubojica je navodno krenuo na majku, a djevojka je ustala u njenu obranu. Prema neslužbenim informacijama počinitelj ju je ubio nožem te je pobjegao s mjesta zločina. U Malom Lošinju je policija na svim cestama provjerava automobile, trajekte, a ubojica je, navodno, i dalje u bijegu.

Iz Srednje škole Ambroza Haračića potvrdili su za N1 da je ubijena djevojka njihova učenica.

Komentari

Komentari