Subota, 4 srpnja, 2020

MALI LOŠINJ: 16-godišnjakinja ubijena slučajno, ubojica je htio ubiti bivšu djevojku?

16-godišnja djevojka jutros ubijena u Malom Lošinju je navodno, kako se priča po mjestu, stradala sasvim slučajno. Naime, čini se kako se muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao u zgradu obračunati sa svojom bivšom djevojkom. Ubijena i njezina majka, neslužbeno saznajemo da se radi o L. T., koja je radila kao službenica na sudu, navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku dok je on krenuo prema trećoj osobi, njegovoj bivšoj djevojci.

– Taj čovjek nije iz Malog Lošinja, nego je iz Osijeka. Znam da se bavio podvodnim ribolovom, a u gradu se predstavljao kao novinar. Međutim, većina nas ga je izbjegavala zato jer nije bio ugodan. Živio je s partnericom koja radi kao konobarica u susjedom kafiću, a  navodno su se razišli i on je tog jutra otišao zapravo potražiti nju, tvrdi jedna Lošinjanka koja pozna obitelj čija je kćer stradala.

Veli da ta obitelj na nikakav način nije bila povezana s osumnjičenikom koji je vrlo često putem svojih postova napadao lokalnu vlast, policiju, institucije. Govorilo se za njega da je konzumirao drogu, a čak i da ga je jednom prilikom završio prisilno na psihijatriji.

Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar izjavio je tijekom konferencije za medije da je dojava o teškom ozljeđivanju djevojke policiji stigla u 6.20 sati. Unatoč brzoj reakciji hitne medicinske pomoći i pokušajima reanimacije, djevojka je preminula.

Dizdar je kazao da policija najvjerojatnije jednog mogućeg počinitelja ima u policijskoj postaji, dok se za drugim traga.

Komentari

Komentari