Petak, 29 svibnja, 2020

Majka ostala šokirana kad je skinula djevojčicu nakon jaslica 

Isprva sam si pomislila jesu li to stvarno ugrizi? I odjednom moj mozak je prestao raditi i samo sam počela plakati. Bilo je ih najmanje 25, rekla je majka 15-mjesečne djevojčice

Alice Martin iz Tucsona u Arizoni je ostala šokirana kad je po povratku iz vrtića išla okupati svoju 15-mjesečnu kćer.

Nakon što je preuzela dijete iz vrtića Tucson’s Creative Beginnings Preschool nijedna od odgajateljica joj ništa nije rekla. I to ju je dodatno uznemirilo.

– Isprva sam si pomislila jesu li to stvarno ugrizi? Mozak mi je prestao raditi i samo sam počela plakati. Bilo je ih najmanje 25. Policajac koji vodi slučaj je rekao da ih je najmanje 25 – izjavila je Alice za Kold News 13.

U objavi na Facebooku Alice je napisala:

– Molim vas, podijelite. Upravo smo se preselili u Tucson. Ni pet dana otkad je krenula u novi vrtić moja kćer je izgrižena više od 25 puta. Policiji sam prijavila zanemarivanje te sam obavijestila nadležne institucije koje vrtićima dodjeljuju dozvole za rad. Istraga je još u tijeku, ali prošlo je već dva mjeseca i nitko mi ništa ne javlja. Nemojte voditi svoju djecu u taj vrtić. Nisu me čak ni nazvali kad se sve to dogodilo, niti su me obavijestili o ugrizima kad sam pokupila kćer. Svi ovi ugrizi posljedica su samo jednog dana boravka u vrtiću. Molim vas, podijelite!

Policija je fotografirala ugrize te utvrdila da je ugrize nanijelo dijete, a ne odrasla osoba. Policajac Smith koji vodi slučaj izjavio je da je policija kontaktirala vrtić kako bi prikupili dodatne informacije. Rekli su im da navodi roditelja nisu potkrijepljeni dokazima i da više od toga ne mogu reći, prenosi 24sata

– Nevjerojatno je da mi nitko ništa nije rekao, pa čak ni kad sam došla po nju. Ne znam što se točno dogodilo, ali znam da bi dijete koje je toliko puno puta ugriženo plakalo i bilo jako uznemireno – rekla je Alice.

– Činjenica da nitko nije intervenirao za vrijeme kad se to događalo mi govori da su djeca bila bez nadzora ili se odgajatelji nisu osvrtali na njihov plač, ne znam. Ali za toliko ugriza je potrebno puno vremena i moja kćer bi sigurno bila jako uznemirena – zaključila je Alice.

Od incidenta vrtić nije dobio nikakvu kaznu, niti upozorenje te ne žele dalje komentirati ovaj događaj.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (UZNEMIRUJUĆE) KOSOVSKI VOJNIK ZA DNEVNO: ‘Nudim 50 tisuća eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju ženu s Kosova’
>>> Pojavile su vam se male crvene točkice na koži? Evo što su..
>>> Bruno Marić podnio ostavku, nećete vjerovati zašto
>>> Ovo su znakovi da je mobitel hakiran
Komentari

Komentari