Četvrtak, 4 lipnja, 2020

Majka je primijetila da je njezin sin (6) nestao, a onda u sekundi shvatila što se dogodilo

Skupina dobrih samaritanaca je upotrijebila zajedničku snagu da podignu teški auto sa 6-godišnjeg dječaka koji je ostao zatočen ispod njega.

Dječak i njegova obitelj su bili na ručku nakon nedjeljnog bogoslužja kada se dogodila tragedija, rekla je njegova majka, Sarah Everett.

Sarah Everett, majka sedmorice dječaka, je upozorila svoje dečke da budu jako oprezni kada su oko njih automobili, ali kada se okrenula na sekundu shvatila je da je njezin sin Titus nestao.

„Djeci svi uvijek govorimo da ne trče ako okolo ima automobila, da budu oprezni na parkiralištu“, rekla je.

Slijedeće što je Sarah vidjela jest bio Titus zarobljen ispod automobila, a ona ga je tješila da će sve biti u redu, prenosi novizivot.net

Čudesno je preživio nakon što je skupina stranaca, uključujući i zaposlenike restorana, policajca koji je isto bio na ručku te Titusovog starijeg brata, podignula automobil i pomogla odvesti Titusa u bolnicu.

„Ljudi su pokušavali podignuti automobil, tada je došlo još više zaposlenika, ja sam potrčao oko automobila te sam ga ugasio“, rekao je Hudson, Titusov brat.

Oporavljajući se od nesreće, Titus se prisjetio trena kada je spašen.

„Podignuli su automobil dok sam bio ispod njega; nisam se mogao pomaknuti“, rekao je.

Da se automobil pomaknuo samo nekoliko centimetara, Titus je mogao umrijeti. Zadobio je manje opekline i posjekotine koje su zaliječene u dječjoj bolnici u Arkansasu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BISKUP VIDIO ISUSA KRISTA: Pokazao mi čime pobijediti radikalni islam!
>>> DOKUMENTI KOJI NE SMIJU IZAĆI NA VIDJELO: Vučićev otac Albanac, a stric ustaša!
>>> (VIDEO) HSP Split kazneno prijavio Porfirija Perića zbog pjevanja četničkih pjesama!
Komentari

Komentari