Utorak, 7 srpnja, 2020

Maja Sever oprostila se od HRT-ovke: ‘Što da kažem, a da ne dobijem otkaz?’

Odlazi Nevena. Što da kažem, a da ne dobijem izvanredni otkaz? E, baš sve to što o upravljanju kućom, upravi i rukovoditeljima ne bih smjela napisati javno zbog ugovora o radu, etičkog kodeksa, ali i kućnog odgoja. A Nevena odlazi baš zbog toga, napisala je Maja Sever na svom Twitteru uz posljednju fotografiju s Nevenom Rendeli iz prostorija HRT-a.

Nakon toga uslijedila je šaljiva objava s Aleksandrom Stankovićem gdje je poručila: “Fotkale smo se i sa Stankovićem, ali mi se čini da smo na onoj fotki bolje ispale. No, malo mi ga je žao, pa evo…”

O svom rastanku s HRT-om Nevena je progovorila krajem prošlog mjeseca. – Istina je, predala sam papire za otkaz, no kako je to na HRT-u proces i nisam još uspjela isti iskomunicirati sa svim nadređenima, više o svemu nakon Nove godine – kratko je prokomentirala u razgovoru za Večernji list Nevena Rendeli Vejzović, no o planovima ipak nije željela govoriti.

O razlozima ovakve odluke zasad se može samo nagađati. S jedne strane, potpuno je normalno tražiti nove profesionalne izazove,a istovremeno je činjenica da lijepoj voditeljici sasvim sigurno neće biti problem naći novi angažman.

Tridesetosmogodišnja Nevena Rendeli Vejzović uz poslovne angažmane nikada nije zapostavila obrazovanje pa ima dvije diplome, Filozofskoga te Fakulteta političkih znanosti. Na javnoj je televiziji bila od 1997. godine, a od 2007. stalno je zaposlena u redakciji Zabavnog programa. Na HRT-u nisu, kao ni dosad, komentirali odlazak popularne voditeljice.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OSTVARUJE LI SE UPRAVO DODIKOV SAN? Srbija bi mogla postati mnogo veća! Pogledajte gdje bi bila Hrvatsko-Srpska granica!
>>> PRESUDA PROTIV STIPE MESIĆA: Hoće li odgovarati za ratno profiterstvo?
>>> Amerikancima vratio NASA-in uređaj, oni s njim razgovarali kao s Indijancem: “Mi smo prijateljski narod, ne želimo vam zlo”
>>> VUKOVARKA NA TV PREPOZNALA SVOG SILOVATELJA: “Prije nego me silovao pitao me jesam li trudna”
>>> VELJAČA napala Kolindu: “Kako se usudi reći da će raditi na zaštiti slabijih i borbi protiv nasilja kad ne endorsa feminizam i nije htjela odraditi slot za moju udrugu”
Komentari

Komentari