Ponedjeljak, 10 kolovoza, 2020

Magazin GQ: Hrvatski kockasti dres drugi je najatraktivniji na Svjetskom prvenstvu, odmah iza nigerijskog

Nogometna reprezentacija Nigerije odnijela je pobjedu ispred hrvatske i argentinske vrste, ali po ljepoti dresova, objavio je američki magazin GQ.

“Nadahnuti šahovnicom, hrvatski za oko zapinjući dresovi su nešto ugodno za oko i na terenu i izvan njega, predstavljajući rijetku ljepotu među nogometnom odjećom. Od naroda koji nam je dao kravatu nismo ni očekivali manje. Šah mat”, napisali su za hrvatski dres.

GQ je napravio ljestvicu najljepših dresova svih sudionika svjetskog prvenstva i na prvom mjestu je nigerijski dres. Zanimljivo, “zeleno-bijeli” dres je rasprodan svega nekoliko minuta nakon što je pušten u prodaju i trenutačno se ne može naći u slobodnoj prodaji na službenim web stranicama.

Na visokom drugom mjestu je dres hrvatske reprezentacije.

“Inspiriran je šahovnicom što ga čini rijetkom ljepotom u nogometu. Hrvatski dres je nešto što bismo zadovoljno nosili i izvan stadiona Od ljudi koji su nam dali kravatu, nije se očekivalo ništa manje. Šah-mat,” piše GQ.

Na trećem mjestu je dres Argentine, a zatim slijede Peru, Brazil, Japan, Portugal, Švedska…. Za tri najružnija proglašeni su dresovi španjolske, panamske i senegalske reprezentacije.

Komentari

Komentari