Ponedjeljak, 25 svibnja, 2020

Luka Modrić za Španjolsku televiziju progovorio o Domovinskom ratu i kako je utjecao na njega

LUKA MODRIĆ u razgovoru za španjolsku TV emisiju Universo Valdano govorio je o hrvatskoj reprezentaciji i tome koliko je ponosan što je kapetan te momčadi.

“Svakog dana sam jako sretan što mogu igrati za svoju državu. Kapetan sam i to me čini posebno ponosnim. Nastavit ću igrati sve dok treneri misle da mogu pridonijeti momčadi. Povući ću se čim to ne bude slučaj”, rekao je Modrić za kojeg su mnogi smatrali da će se s nekolicinom drugih oprostiti nakon svjetskog srebra prošle godine.

“Naša je reprezentacija uvijek imala talentirane igrače. Zemlja je bila opsjednuta generacijom iz ’98. koja je napravila nešto posebno i bili su nam uzor. Imali smo impresivno Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Osjećali smo da je naša dužnost zemlji pokloniti nešto posebno jer su uvijek s nama. Bilo nam je jako teško zbog poraza u finalu.”

“Karijera mi ne bi bila potpuna da nisam s Hrvatskom napravio nešto veliko”

Španjolce je ponovno podsjetio da je Hrvatska krajem prošlog stoljeća prošla kroz rat.

“Stvari koje su se dogodile u Hrvatskoj zbog rata imale su velik utjecaj na nas. Igranje za Hrvatsku je san za svakog dječaka. Naša snaga je zajedništvo i ponosni smo što možemo predstavljati našu zemlju. Uvijek sam sanjao da ću s Realom napraviti nešto veliko, ali moja karijera ne bi bila potpuna da nisam napravio i nešto s Hrvatskom. Svjetsko prvenstvo u Rusiji je bilo moja posljednja šansa.”

Mediji ga često sele iz Reala, ali on poručuje da želi ostati.

“Neću odrediti rok za kraj karijere. Idem korak po korak. Osjećam se dobro iako priznajem da ova godina nije bila dobra. Međutim, još uvijek imam snage da igram u Realu. Sljedeće sezone očekujem još bolji Real i da osvojimo važne naslove.”

Izvor: Index.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Mateo Kovačić rekao ‘da’, iako se trebao vratiti u Real, poziv ovog kluba nije mogao odbiti
>>> DRAMATIČNA NAJAVA: Privatna ruska vojska Wagner upada na Kosovo! Putin odobrio ‘akciju oslobađanja’?
>>> THOMPSON UZVRATIO PUPOVCU: “Tvoju stranku osnovao je osuđeni ratni zločinac!”
>>> AMERIČKI DIPLOMAT UBIO SUPRUGU PA SEBE: Učinio je to kada je saznao da je prihvatila posao u Beogradu
Komentari

Komentari