Nedjelja, 31 svibnja, 2020

Luka Modrić odgovorio na dirljivo pismo teško bolesne djevojčice: “Mi igrači navijamo za tebe”

Nekoliko je dana prošlo otkad je na internetu osvanulo dirljivo pismo Luki Modriću.

“Dragi Luka, moja seka ti piše ovo pismo jer sam ja još mala pa ne znam. Imam samo 5 godina. A kad ćeš ti doći kod nas?! Jednog dana ću te ja odvesti na piknik pa ćeš onda doći kod nas. Ja vas sve jako volim, ali ti si mi najdraži od svih. Ti si najbolji nogometaš na svijetu. Volim kad tako igraš lijepo i čisto, a ne prljavo kao svi drugi igrači. Svi te jako volimo, a ja najjače kad tako dobro igraš. Nabrat ću ti cvijet. Moja seka voli Subu i Vrsaljka, a mama Vidu. A ja tebe najviše na svijetu. Tvoja Selena”, pisalo je u pismu.

Radi se o djevojčici koja je oboljela od akutne limfoblastične leukemije i od prije šest mjeseci je u remisiji.

“Draga Selena, dobio sam tvoje lijepo pismo koje me jako razveselilo. Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu i borimo se za vas. Hvala što si bila uz nas! Suba i Šime puno pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje! Od srca, tvoj Luka Modrić”, odgovorio je Luka i malenoj poslao i dres te poručio da joj Vatreni i HNS žele sve najbolje u borbi protiv bolesti.

Draga Selena, hvala ti na pismu podrške kapetanu Luki Modriću i hrvatskoj reprezentaciji. Luka ti šalje odgovor i dres, a Vatreni i HNS žele ti sve najbolje u borbi protiv bolesti.

Objavljuje Hrvatski nogometni savezPonedjeljak, 23. srpnja 2018.

Komentari

Komentari