Utorak, 27 listopada, 2020

LUKA MIŠETIĆ UŠUTKAO PEOVIĆKU: Objavio dokument, radikalna ljevica priča gluposti

Saborska zastupnica radikalno lijeve koalicije Možemo, i čelnica marksističke stranke Radnička fronta u Saboru je ustvrdila da je Haaški sud dr. Franju Tuđmana proglasila sudionikom udruženog zločinačkog pothvata.

Na njenu tvrdnju reagirali su mnogi, a među njima i odvjetnik Luka Mišetić, hrvatskoj javnosti najpoznatiji po obrani generala Ante Gotovine upravo pred Haaškim sudom.

Prenosimo njegovu reakciju:

MKSJ presudilo je da, “Raspravno vijeće nije donijelo eksplicitne nalaze u vezi s [Tuđmanovim] sudjelovanjem u UZP-u i nije ga [ni] proglasilo krivim za bilo kakva kaznena djela,” te da i dalje smatra Tuđmana nevinim. Stavak 9: http://icr.icty.org/LegalRef/CMSDocStore/Public/English/Decision/NotIndexable/IT-04-74-A/MRA24991R0000483864.pdf, tako da možete slobodno glasati za imenovanje zgrada po Franji Tuđmanu.

 

Peović je u Hrvatskom saboru prozvala Tuđmana sudionikom udruženog zločinačkog pothvata, povodom osnivanja Sveučilišta obrane i sigurnosti, koje će nositi ime po prvom predsjedniku Republike Hrvatske, prenosi narod.hr

Prije Katarine Peović i drugi su lažno tvrdili da je dr. Franjo Tuđman proglašen sudionikom udruženog zločinačkog pothvata, pa je tako Mišetić proteklih godina demantirao tvrdnje politologa Žarka Puhovskog i odvjetnika Antu Nobila, a svoju detaljnu argumentaciju objavio je na svom blogu 2017. godine.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NIŠTA OD PROGŠALENJA STEPINCA SVETIM: Srpska pravoslavna crkva izvela nevjerojatan manevar
>>> SLIJEDI LI HRVATSKOJ NOVI SCENARIJ? Uvodi se novi tip lockdowna, evo kako će izgledati…
>>> HOĆE NAS DOTIĆI: Upravo objavili: Evo po kojem tečaju će se kuna mijenjati za euro…
>>> PEOVIĆ U SABORU: “TUĐMAN JE RATNI ZLOČINAC!” A JUČER JE BRANILA TITA I PETOKRAKU!
Komentari

Komentari