Subota, 8 kolovoza, 2020

LUDI VOŽD OPET PO “HITLEROVIM SLJEDBENICIMA” HRVATIMA: “Ja sam sretan kad se Hrvati raduju srpskoj nesreći, teško podnose naše uspjehe”

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je nakon summita o Kosovu i Metohiji odgovarao na pitanja novinara i ponovno pričao o Hrvatskoj i reakciji koje iz naše zemlje stižu na nemire u Srbiji. “Oni neka se raduju, ja sam sretan kad se Hrvati raduju i vjeruju u srpsku nesreću”, rekao je srbijanski predsjednik.

“Kada je riječ o Hrvatskoj, ne iznenađuje me to. Nije istina da je Vojska Srbije odbila poslušnost vrhovnog zapovjednika. A oni neka se raduju, ja sam sretan kad se Hrvati raduju i vjeruju u srpsku nesreću jer mi je jasno da onda imaju mnogo problema s našom snagom i s tim da podnose uspjehe Srbije, rekao je Vučić.

– Mnogima ne odgovara jaka Srbija. Naravno da su angažirali sve svoje snage kako bi urušili našu zemlju, istaknuo je Vučić.

– Zašto ne bi mrzili Vučića i zašto ne bi navijali za Hitlerove sljedbenike… Oni to uopće ne kriju i navijat će za svakoga samo da sruše Srbiju, poručio je srbijanski predsjednik.

Nije precizirao koji su to točno srpski uspjesi na kojima su Hrvati toliko zavidni. Plaće su u Srbiji i dalje niti pola Hrvatskih, a izgledi za ulazak u EU do daljnjeg nikakvi.

Komentari

Komentari