Subota, 6 lipnja, 2020

LUDI AUSTRALAC OTKRIO ZAŠTO JE NAPRAVIO CIRKUS: Federer iznenadio mnoge svojim stavom

Za razliku od većine, Roger Federer bio bi blag prema Nicku Kyrgiosu

Nick Kyrgios u četvrtak je opet imao svoju žutu minutu. Ili više njih. Australac je na početku trećeg seta dvoboja drugog kola u Rimu s Casperom Ruudom krenuo u obračun s publikom, a nakon četvrte sudačke opomene dobio je kazneni gem nakon kojeg je posve podivljao, bacio stolicu u teren i potom otišao s terena.

“Emocije su me svladale i samo bih htio reći da je atmosfera bila luda”, pokušao je objasniti zbog čega je napravio novi cirkus.

“Vrlo sam nesretan što je završilo diskvalifikacijom. Rime, oprosti, vidimo se opet, možda.”

Prva kazna već mu je stigla odnosno ostat će bez zarađenog novca od turnira, a ATP ne bi trebao biti blag prema njemu s čime se slaže i njegov jučerašnji protivnik. A i mnogi drugi, prenosi Sportski.net

Ne treba ga suspendirati

“Siguran sam da nisam jedini koji misli da bi trebao biti suspendiran na barem pola godine zbog ponašanja koje prikazuje u posljednje vrijeme.”

Međutim, veliki Roger Federer ima drugačije mišljenje. I, zapravo, prilično je iznenadio mnoge.

“Mislim da ga ne treba suspendirati. Šta je učinio, ozlijedio je stolicu, odšetao s terena? To nije dovoljno po mom mišljenju… Ne znam je li i dalje na uvjetnoj poslije onoga što se dogodilo u Šangaju. Ako jest, onda se možda može istražiti. Ako ne, onda mislim da ga ne treba suspendirati – nula bodova, kazna, sve je to dovoljno, on zna da je pogriješio.”

Komentari

Komentari