Utorak, 31 ožujka, 2020

Livnjaci Zlatku Daliću pripremaju veličanstven doček, a poštovanje mu iskazali velikim muralom

U Livnu s velikim nestrpljenjem iščekuju 23. srpnja, jer bi tada u svoje rodno mjesto trebao doći Zlatko Dalić, izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske, viceprvaka svijeta.

Livnjaci mu pripremaju veličanstven doček. A da će biti tako, potvrdio je i Miran Dalić, Zlatkov stariji brat i prvi licencirani nogometni trener u BiH prema UEFA-inom programu, piše Dnevni avaz.

Čuo sam se sa Zlatkom i čestitao mu. Nakon povratka i prijema u Hrvatskoj i Varaždinu, gdje živi, Zlatko dolazi kod nas, u Livno. Bit će to doček za pamćenje, rekao je brat hrvatskog izbornika.

Što se tiče finalnog susreta s Francuskom, Hrvatska je i u ovoj utakmici pokazala da je u samom svjetskom vrhu. Presudile su nijanse i sreća, kazao je za Avaz Zlatkov brat Miran, dodavši da mu je drago da je navijanje Livnjaka bilo na visokoj razini i bez izgreda.

Dosta Livnjaka je izjavilo da bi bili najsretniji da su se u finalu sastali Hrvatska i BiH, jer bi slavlje bilo dvostruko. Pobijedile bi obje ekipe, barem što se Livnjaka tiče.

Već u utorak predvečer završen je i veliki mural na najvećoj zgradi u Livnu, uz glavni trg, na kojem je doček planiran i na kojem su Livnjaci gledali Svjetsko nogometno prvenstvo.

Uz crtež Zlatka Dalića, s podignutim stisnutim šakama i natpisom „Hvala, Zlatko“, na fasadi livanjskog nebodera oslikan je i livanjski grb./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Hrvatica ušutkala one koji su napali Vatrene zbog Thompsona i branitelja: ‘Jeste li primijetili dječaka koji je cijelo vrijeme bio uz Luku?’

>>> VUČIĆ OBJASNIO ŠTO MU JE SPORNO U PJESMI GENI KAMENI: ”Hrvati viceprvake dočekali s ustaškim pjesmama”

>>> RAKITIĆ ZAČEPIO USTA SVIMA KOJI NAPADAJU THOMPSONA: Objavom na društvenim mrežama dobio ovacije iz cijelog svijeta

>>> (VIDEO) Podsjetimo se: Što je Stanković na HRT-u govorio o Luki Modriću i reprezentaciji!

Komentari

Komentari