Miroslav Lazanski

LIKA: Milinović potukao HDZ! “Idemo završiti posao”

Podijeli

Stranka LiPO izvijestila je u ponedjeljak da je njihov kandidat za župana Darko Milinović pobijedio u šest od osam općina i u tri od četiri grada, te da u drugi krug starta s prvog mjesta što, kako ističu, znači da je u prvom krugu porazio kandidata HDZ-a i koalicijskih partnera Ernesta Petrya.

Uz zahvalu svima koji su glasali za predsjednika stranke dr. Darka Milinovića, stranka LiPO pozivala je birače da ga podrže i u drugom krugu.

“Idemo završiti posao u drugom krugu”, poručili su.

Iz stranke LiPO zahvalili su i svima drugima koji su izašli na izbore te naglasili da je u Ličko-senjskoj županiji izlaznost bila najveća, a što pokazuje “odgovornost prema izbornim procesima”.

“Postali smo prepoznatljiva politička opcija i s optimizmom i vjerom u pobjedu krećemo u drugi izborni krug, jer je naš kandidat po svemu prihvatljiviji biračima desnog centra i desnice”, priopćili su iz LiPO te napomenuli da Milinović i članstvo novoosnovane stranke “u političkom radu nisu mijenjali politička uvjerenja”.

Karlu Starčeviću, aktualnom gradonačelniku Gospića iz HSP-a, izmaknula je pobjeda već u prvom krugu izbora kojoj je bio nadomak na početku prebrojavanja glasova, kada je imao 48,82% podrške birača, da bi se na kraju zadržao na oko 45 posto podrške Gospićana. Morat će u drugi krug, i to s Marijem Stilinovićem iz HDZ-a iako je on dobio 22,55%, više nego dvostruko manje glasova od Starčevića.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> ANALITIČAR KAŽE DA MOŽEMO! SADA ČEKA ŠOK: ‘Trebali bi se strašno čuvati njihovih kadrova – to bi ih moglo osramotiti’
>>> 10 IH NIJE PALO: Tomašević nije dobio čak 10 gradskih četvrti, evo kako je Zagreb glasao
>>> Glasali ste za “Možemo!”, privatnik ste? ONDA PROČITAJTE OVO
>>> Hamas raketama probio Željeznu kupolu od 2,5 milijardi dolara
Komentari

Najnovije