Utorak, 2 lipnja, 2020

Lezbijka osuđena na 10 godina zatvora – lagala je da ju je silovalo 15 muškaraca

Lezbijka je prvo tvrdila kako su ju seksualno napastovala šestorica muškaraca, a da su ju potom silovala njih još devetorica.

Lezbijka Jmma Beale zbog niza lažnih tvrdnji da su ju silovala 15-orica muškaraca, osuđena je na 10 godina zatvora nakon što njena žalba na presudu nije prihvaćena.

Jemma Beale (27), je 2017. osuđena zbog izopačenja pravde i krivokletstva, nakon što je lažno tvrdila da ju je silovalo 15 muškaraca, prenosi The Sun. Iako se žalila na presudu, ta žalba je odbijena te je zbog svog nedjela osuđena na 10 godina zatvora.

Ona je između 2010. i 2013. iznijela niz optužbi za seksualne napade, zbog čega je policija utrošila 6400 radnih sati istražujući navodni niz silovanja. Istraga je porezne obveznike koštala 250.000 funti. Suđenje je koštalo dodatnih 110.000 funti.

Na suđenju 2017., njena bivša djevojka Anuska Pritchard posvjedočila je da je Beale bila sadistička zlostavljačica koja je lažne optužbe iznosila zbog stjecanja novca te kako bi nju učinila ljubomornom i pridobila njeno sažaljenje.

Beale je prvo tvrdila kako su ju seksualno napastovala šestorica muškaraca, a da su ju potom silovala njih još devetorica, u četiri odvojena slučaja. U jednom od tih slučajeva, tvrdila je da su ju silovala osmorica istovremeno, prenosi tribun.hr

Jedan od navodnih silovatelja, Mahad Cassim, proveo je dvije godine i devet mjeseci u zatvoru zbog njenih tvrdnji. Beale je za odštetu dobila još i 11.000 funti.

Beale je nakon odbijanja žalbe opisana kao „serijska lažljivica“ koja je „izmislila napade uglavnom seksualne prirode“ u pokušaju da svoju djevojku učini ljubomornom.

Svoju prvu pritužbu, Beale je predala 26. studenog 2010., optuživši da ju je silovao Mahad Cassim.

Potom se u srpnju 2012. požalila da ju je u gradu Hounslow napastovao potpuni stranac Noam Shahzad, prije nego li je sudjelovao u navodnom grupnom silovanju iste noći na jednom parkiralištu.

Snimke nadzornih kamera i drugi forenzički dokazi pokazali su da je Beale sama napala Shazada te noći te da si je sama načinila posjekotine kako bi izgledalo kao da je seksualno napastovana – bodljikavom žicom.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MILANOVIĆ OKUPLJA EKIPU ZA PREDSJEDNIČKE IZBORE! U tajnosti se sastao i s najutjecajnijim HDZ-ovcem
>>> Niko Kovač pred otkazom?! Prvi čovjek Bayerna jasno rekao da u subotu za njega nema druge opcije
>>> Srbi brutalno ‘otpilili’ mladog hrvatskog nogometaša koji im se javno nudio: Niti smo ga zvali, niti nam treba…
>>> 4000 TISUĆE MIGRANATA KREĆE: Preko Mostara i Čapljine idu do Neuma, pa do granice s Hrvatskom
Komentari

Komentari