Ponedjeljak, 25 svibnja, 2020

Legenda podržala Kovača: “Navijači ga vole zbog dvije stvari”

U NAJZANIMLJIVIJEM okršaju osmine finala Lige prvaka sastaju se Liverpool i Bayern. Prvu utakmicu odigrat će u utorak, a prema kladionicama, engleska momčad je favorit za prolazak među osam najboljih.

“Bayern se nikada ne smije otpisati”, poruka je legende bavarskog kluba i njemačkog nogometa Lothara Matthausa.

“Niko Kovač je u početku previše mijenjao, ali je sada pronašao sebe i svoju prvu ekipu”, rekao je Matthaus i poručio da bivši hrvatski izbornik ima podršku navijača Bayerna.

“Niko ima navijače iza sebe. Vole ga zbog dva razloga – jer je otvoren i komunikativan. Osjećam da je cijeli klub iza njega. Atmosfera je mnogo bolja u momčadi i znam da će svi biti motivirani protiv Liverpoola. Stoga bih upozorio sve, nemojte otpisivati Bayern.”

Kovač je svjestan da će protiv Liverpoola njegova momčad morati zaigrati bolje nego posljednjih tjedana.

“Protiv Liverpoola nećemo imati pravo na pogreške. Ako ćemo tako puštati Firmina, Manea i Salaha, onda ćemo u svakoj minuti biti izloženi opasnim situacijama. Zbog toga je važno imati loptu te igrati disciplinirano i odgovorno”, rekao je Kovač nakon teško izborene pobjede protiv Augsburga (3:2).

Klopp u ovom susretu ne može računati na suspendiranog Virgila van Dijka i ozlijeđenog Alexa Oxlade-Chamberlaina, dok su upitni nastupi Xherdana Shaqirija i Dejana Lovrena. Niko Kovač putuje u Englesku bez suspendiranog Thomasa Mullera i ozlijeđenog Corentina Tolissa, a upitni su nastupi Arjena Robbena i Kingsleyja Comana.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Rakitić pronašao novi klub; otkriveno kakvu je ulogu u tome imala njegova supruga!
>>> Pobjednik Dore u šoku: ‘Nema spasa, nastup je propao’
>>> Mama dijete zove “ono” jer želi da kasnije samo odluči kojem spolu pripada
>>> MEDIJI GA SLAVE A: Šaban Bodrio srpsku gardu, živio u Titovom stanu, družio se s Arkanom…
Komentari

Komentari