Utorak, 20 listopada, 2020

KRENULA UHIĆENJA ZBOG FACEBOOK OBJAVA! Spićanin završio u zatvoru, evo zašto!

Nakon što je 14. listopada policija uočila da je na društvenim mrežama javno objavljena fotografija maskiranog muškarca odjevenog u crnu odjeću koji u ruci drži pušku uz, kako je poručeno, “neprimjereni natpis”, započeli su s intenzivnim krim istraživanjem kako bi utvrdili identitet osobe s fotografije i pronašli oružje, te utvrdili o kakvoj se vrsti oružja radi.

Kako je priopćeno iz PU splitsko-dalmatinske, jučer su u službene prostorije dovedena dva muškarca, a utvrđeno je postojanje sumnje da je 23-godišnjak 14. listopada zračnu pušku (oružje kategorije C) nosio na javnom mjestu, te je svoju fotografiju s puškom javno objavio na društvenoj mreži.

Dakle oružje je nosio na javnom mjestu na način kojim se uznemiruju građani i omogućio da je vidljivo drugim građanima čime je ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana

Nadalje, obradom nad 24-godišnjakom utvrđeno je da isti svoju zračnu pušku nije čuvao na adresi prebivališta, na način kako je to predviđeno zakonom, već je tu zračnu pušku posudio 23-godišnjaku, čime je ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja. Zračna puška i spremnik su pronađeni i oduzeti. Uz optužni prijedlog dovedeni su na nadležni općinski prekršajni sud.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> PLENKOVIĆ STRAHUJE OD NOVOG NAPADA: Vidio je snimku, nakon napada uslijedio niz novih prijetnji
>>> Pitali ga zašto si napustio dobro plaćen posao u Njemačkoj? Rekao je ”što će mi sav novac, kad ne vidim svoju obitelj?”
>>> Stručnjak otkrio Danijelov (22) motiv za napad? ‘Ovo je zastrašujuće i opasno…’
>>> Jezivo otkriće na Markovom trgu: Pogledajte što je policija našla nakon napada…
Komentari

Komentari