KORONA VIRUS NAPALA VLADU!? Ministar Božinović mora u izolaciju!?

Podijeli

Gost intervjua tjedna u emisiji Točka na tjedan N1 televizije bio je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Rekao je kako je bio u kontaktu sa stalnom predstavnicom Grada Zagreba pri EU Irenom Andrassy koja je u samoizolaciji zbog kontakta s oboljelim od koronavirusa.

“Stupio sam u kontakt s epidemiolozima. Dali su mi konkretne upute i ja ih se držim. Nismo se uspjeli pošteno rukovati veleposlanica i ja. Ja mislim da će to sve biti u redu. Ja sam se odmah javio gospođi Markotić i pratimo to”, rekao je.

Govoreći o naknadi za samoizolaciju koja je manja od iznosa bolovanja, Božinović je napomenuo da će se o tome morati razgovarati.

“Postoji u ovom trenutku dosta poslova koji se mogu odraditi od doma. Ne možemo u ovom trenutku nešto generalizirati. Posao uredski se danas, ako se ne radi o nužnim kontaktima sa stranka, puno se može obaviti putem laptopa i kod kuća. Svatko tko je u izolaciji 14 dana, ne znači da ne može raditi”, istaknuo je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PAZITE ŠTO KAŽE ŠUICA: Europska unija MORA primiti migrante, vojska na granicama je korak unazad za demokraciju
>>> Stranac je ugledao osmogodišnju djevojčicu i napravio je nešto nezamislivo – ono što je skrivena kamera snimila šokiralo je milijune!
>>> OVO MOŽE BITI OPASNO: Znate li što je sanitarni kordon? Razlikuje se od karantene i upravo ga je uvela Italija!
>>> ‘Netko je počeo pjevati Oj Hrvatska mati. Imam osjećaj da su oni onda počeli bježati’
Komentari

Najnovije