Utorak, 7 travnja, 2020

Kontradiktorni Ćiro odbio srpsku provokaciju o Thompsonu: ‘Svagdje ima luđaka, vrijeme je da se ponovno volimo’

Bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević nastavlja s kontradiktornim izjavama, na temelju njih samo u posljednjih nekoliko tjedana, da ne spominjemo prošlost, teško je reći koji su pravi stavovi iskusnog trenera.

Naime, Ćiro je dao intervju za Kurir, a glavna tema je bila mogući sudar hrvatskog i srpskog prvaka, Dinama i Crvene zvezde, u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Naravno, Ćiro, s obzirom na ekstremistički medij kojem je dao intervju, nije uspio izbjeći provokaciju, maskiranu u pitanje, glede činjenice da je na dočeku Vatrenih pjevao najpopularniji hrvatski glazbenik i hrvatski branitelj Marko Perković Thompson. Ipak, Blažević je vješto izbjegao provokaciju Kurira o Thompsonu rekavši kako je takvo pitanje obična glupost i na kraju nije ni htio komentirati provokaciju, no, zato je zaključio:

”Svagdje ima i dobrih, ali i loših ljudi…’

Kako smo spomenuli postoji mogućnost susreta Dinama i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Hrvatski nogomet, što je pokazalo i posljednjeSvjetsko nogometno prvenstvo, miljama je ispred srpskog nogometa. Posebno reprezentativnog. No, Ćiro smatra kako bi srpski prvak imao prednost ispred hrvatskog.

No, kako bi došlo do eventualnog sraza Dinama i Zvezde ipak se trebaju posložiti i neke kockice prije toga, primjerice, Dinamo mora svladati i izbaciti Astanu, a Crvena zvezda Spartak iz Trnave. No, i tada će sve ostati na volji ždrijeba.

Kako Ćiro vidi eventualni sraz Dinama i beogradske Crvene zvezde?

”To bi bila prava poslastica za sve. Volio bih da se susretnu Dinamo i Zvezda, u tim susretima uživala bi publika, ali bi sve prošlo bez incidenata. Prošlo je to ludo vrijeme, tih luđaka ima svagdje,  oni su  ku*ac i raduje me što su u velikoj manjini. Ljudi se više ne žele baviti takvim stvarima”, kazao je Ćiro prenosi narod.hr

Tko bi bio favorit u tom mogućem dvoboju?

”Dinamo i dalje nije složio kockice, polako se konsolidiraju. Po meni Crvena zvezda je favorit, no, u takvim se utakmicama nikad ne zna. Svi smo željni takvih okršaja, da se prisjetimo kako je bilo nekada. Svima je dosta kretena koji ništa drugo ne znaju nego stvaraju lošu energiju. Vrijeme je da se ponovo volimo, jer živimo na istim prostorima, govorimo istim jezikom, imamo dosta sličnosti, a neki šu*ci to žele pokvariti…” Govorimo istim jezikom Ćiro? Nažalost, bivši hrvatski izbornik nije čuo za hrvatski jezik… Je li na klupi Vatrenih imao možda prevoditelja tijekom devedesetih?

Postoji li opasnost od incidenata, pod uvjetom, dakako, da uopće dođe do takvih utakmica?

”Ma kakvi. Organizatori moraju uraditi isti dio posla dosta nam je bilo gluposti i ludih glava. Želimo svi biti normalni, druga su danas vremena. Bilo bi odlično kada bi Zvezda došla u Zagreb, a Dinamo u Beograd”, poruka je Miroslava Blaževića, koji je svojedobno ima jedan cilj – biti trener Crvene zvezde. U tom smjeru se čak i ponešto razgovaralo, međutim, sve je ostalo na razgovorima.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Oliverov sin čeka nasljednika: Pjevačka legenda nije dočekala rođenje šestog unuka

>>> Bandić otkrio novu lokaciju nacionalnog stadiona, bit će gotov do 2021.

>>> MAMIĆ PRONAŠAO NAČIN DA DOĐE DO SLOBODE: Kako se ovoga nitko do sada nije sjetio!?

Komentari

Komentari