Subota, 11 srpnja, 2020

Komšić slavio u logoru u kojemu je Armija BiH mučila Hrvate

Drugi bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nazočio je jučer u Jablanici obliježavanju 76. godišnjice „Bitke za ranjenike na Neretvi“ i 74. godišnjice pobjede nad fašizmom.

Komšić je tom prilikom položio cvijeće na Spomen-obilježje Muzeja „Bitke za ranjenike na Neretvi“, naglasivši da fašizam nije pobijeđen, već je nazočan i danas.

-Sve dok imamo problem sa fašizmom, šovinizmom i bilo kojom vrstom mržnje, a koja se zasniva na tome da ljude mrzite zato što su drugačiji, dužni smo svakodnevno njegovati antifašističke vrijednosti – rekao je Komšić.

Sve ovo zvuči ironično jer je Komšić ovu poruku slao s mjesta gdje su Hrvati u prošlom ratu mučeni, silovani i ubijani od strane vojne formacije čiji je on bio član. Naime, Muzej je tzv. Armiji BiH služio kao logor za Hrvate, a dio dužnosnika tzv. Armije BiH je osuđen zbog tih zlodjela, piše portal Brotnjo.info

Između tih ljudi i onih koji su ubijani u fašističkim logorima u II. Svjetskom ratu nema nikakve razlike. Ipak, za Komšića izgleda kako ima jer ih nije niti jednom riječju spomenuo niti im odao počast. Štoviše, pregazio je preko žrtve 800 Hrvata, među kojima su bila i djeca, a koja su na mjestu gdje je Komšić stajao prolazili kroz najgore muke. Ali antifašist Komšić ne vidi taj fašizam. Sramota!/HMS/fah


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> VOJNIK ‘OTPUSTIO KOČNICE’: U ime napaćenog naroda, je*em vam sve po spisku!’
>>> Zagrebački branitelji Vukovara reagirali na prijavu hrvatskog veterana od strane “Inicijative mladih za ljudska prava”
>>> ‘MLADI’ PRIJAVILI BRANITELJA BEZ NOGE ZA GOVOR MRŽNJE! Da su ovo znali o Anti, nikada to ne bi učinili…
>>> CRNA GORA: MUP zabranio djelovanje Ravnogorskog pokreta
Komentari

Komentari