Ponedjeljak, 25 svibnja, 2020

KOMŠIĆ PRIJETI? ‘Ako se ovako nastavi, cijenu će platiti Hrvati središnje Bosne’

Komšić je kazao kako se mora odmah prestati s politikom izazivanja svađa.
Nastavi li se sa sadašnjom politikom poticanja napetosti unutar BiH, najveću cijenu mogli bi platiti Hrvati središnje Bosne kojima prijeti sudbina kakva je zadesila hrvatski narod na teritoriju današnje Republike Srpske, rekao je hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić u intervjuu za bosanskohercegovački javni servis BHT 1.

Po izvacima objavljenim na mrežnim stanicama BHRT-a, Komšić je kazao kako se mora odmah prestati s politikom izazivanja svađa i podjela naroda u BiH koja ne prijeti toliko Hrvatima na području Hercegovine koliko može imati katastrofalne posljedice po njihove sunarodnjake u središnjoj Bosni.

‘Što ćemo ako nam se dogodi da nam se isele Hrvati iz središnje Bosnei to ne onako kako su izašli iz Banjolučke biskupije (progonom) nego sada dobrovoljno’, upitao se Komšić, ocijenivši da bi to bila ‘katastrofa za narod i za Katoličku crkvu’.

‘Nije žrtva netko dolje u zapadnoj Hercegovini. Hrvati središnje Bosne će platiti cijenu’, izjavio je Komšić.

Prema dostupnim statističkim pokazateljima, od prijeratnih 193.000 Hrvata središnje Bosne protjerano je ili ih se iselilo više od polovice, što za vrijeme rata što u poratno vrijeme. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> PADRE PIO O STRAŠNOM UKAZANJU ISUSA: Uplakan, za ove svećenike govori: KRVNICI!

>>> Je li Barcelona odlučila na nesportski način izbaciti Perišića i Brozovića iz Lige prvaka?

>>> STARI NEPRIJATELJ SE JAVIO: Latin: Nije dobro da Modrić bude uzor mladima jer se poziva na Thompsona

Komentari

Komentari