Četvrtak, 28 svibnja, 2020

KOMIČARKA ISMIJALA KOLINDU: Pogledajte kako je imitirala njen govor; ‘Dragi Srbi, koji ste isto Hrvati…’

Voditeljica Marijana Perinić objavila je humorističnu snimku imitacije Kolinde Grabar-Kitarović u kojoj se satirički osvrnula i na gaf s didaskalijama u tekstu govora predsjedničke kandidature

Stand up komičarka, imitatorica i voditeljica Marijana Perinić, objavila je video nimku imitacije Kolinde Grabar-Kitarović nakon što je predsjednica službeno objavila kandidaturu i održala govor čiji je transkript sadržavao didaskalije, tj kratke upute.

“Drage moje Hrvatice i Hrvati u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i diljem svijeta”, započela je Perinić i potom napravila kratku dramatičnu pauzu prije nego što je nastavila s blago ciničnim osmijehom: “Dragi hrvatski državljani, ali i manjinski državljani, dragi prijatelji, dragi Srbi, koji ste isto Hrvati. Kao što znate, danas je svanulo sunce, točno u podne u Hrvatskoj jer sam ja, vaša predsjednica, objavila kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske”, rekla je i potom dodala. “Hvala mi na tome”.

Brojna obećanja

Potom je podsjetila što je to sve obećala.

“Obećavam da će Hrvatska i dalje biti bogata i prosperitetna zemlja Trećega svijeta. I to tri koraka iza Senegala i Etiopije. Da ću čuliti i ako treba mjesecima ispred one američke ograde. Šator već imam. Da ću se družiti sa svojim dragim prijateljima hobitima, sa svojim dragim vilenjacima koji su jako slični nama političarima. Čas nas vidite, čas nas ne vidite. Mi vam obećavamo brda i doline, a vi nam i dalje ne vjerujete.

“U svakom slučaju… u zagrade.. aha, bez hvala vam”, komično se osvrnula Perinić na gaf s didaskalijama koje je netko zaboravio obrisati iz primjeraka govora namijenjenih novinarima. Obećala je potom da će još više smršavjeti, gladovati, ići na jogu kako bi bila još ljepša, da će se “uštonavati” kako bi mogla sve češće pjevati itd.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> Godinama su optuživali Hrvate, a sad se zna da su djecu u Petrinji ubili srpski specijalci
>>> PLENKOVIĆ KAPITULIRAO! Ne sluti na dobro: Ovime je priznao poraz
>>> ANTE GOTOVINA DAO IZJAVU ZA MEDIJE: Znakovita poruka umirovljenoga generala za izbore
>>> (VIDEO) Maskirala se u vuka i išla prestrašiti haskije, nije završilo kako je očekivala
Komentari

Komentari