Foto: Fah, Sisačka biskupija

Kolinda u oproštajnom videu na sakou nosi zanimljivu poruku ispisanu glagoljicom

Podijeli
KOLINDA Grabar-Kitarović snimila je oproštajnu poruku uoči predaje mandata novoizabranom predsjedniku Zoranu Milanoviću noseći sako sa zanimljivom porukom na rukavima.
Kolinda u videu nosi crni sako na čijim je rukavima na glagoljici ispisana riječ “ljubav”. Taj je sako već nosila u nekoliko prilika pa tako i 2017. godine kad se sastala s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Istu je poruku pokazala i na svom velikom predizbornom skupu u Zagrebu krajem prošle godine. Osim poruke “ljubav”, Kolinda se često mogla vidjeti i u sakou s porukom “budi svoj” ispisanom bijelim koncem. Fotografija na kojoj nosi taj sako trenutno je naslovna fotografija na njenom Facebook profilu.“Hvala prije svega svim vama dragim državljankama i državljanima diljem domovine i svijeta. Hvala na suradnji čelnicima državnih i drugih institucija, mojim suradnicima, kao i svima koji ste mi upućivali riječi potpore ili kritike. Hvala svima koji ste mi iskazivali gostoprimstvo diljem domovine i svijeta”, poručila je Kolinda u svojoj oproštajnoj videoporuci te poručila da je “ponosna na učinjeno”.

Izvor: Index.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ‘Antifašisti’ u Mostaru ‘oboružani’ jugoslavenskim zastavama, Titovim slikama i zvijezdom petokrakom napadnuti od strane jednog dijela navijača?
>>> NITKO DO SADA OVO NIJE IZGOVORIO! Zastupnik javno izrekao sve o HTV-u: Je li moguće da se ovo događa?
>>> Strava: ‘Čuli smo udarce. Tijelo žene bilo je umotano u tepih…’
>>> Časna umrla s osmijehom na licu, sretna što će se susresti s Gospodinom
>>> Djelovanje bijelog luka za koje vjerojatno još niste čuli
Komentari

Najnovije