Subota, 4 srpnja, 2020

Kolinda predala potpise, izbjegla pitanje o Bandiću

Aktualna predsjednica i kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar-Kitarović danas je predala potpise za predsjedničku utrku i to u društvu premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, prenosi N1.

“Skupili smo 231.652 potpisa i ovom prilikom zahvaljujem svima koji su dali potpise, bilo članovima, simpatizerima HDZ-a ili građanima Republike Hrvatske. Zahvaljujem stranci na kandidaturi i ostalim strankama koje su me podržale i zahvaljujem svim volonterima koji su marljivo skupljali potpise”, rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom predavanja potpisa.

Samo da podsjetimo što je predsjednica jučer rekla. “Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno”, rekla je te dodala kako ne vjeruje da će doći do toga.

Do četvrtka u ponoć DIP treba provjeriti i objaviti listu kandidata za predsjednika, čime će i službeno početi predsjednička kampanja. DIP ne mora čekati krajnji rok te listu može objaviti i prije.

Komentari

Komentari