KOLINDA POTVRDILA DOLAZAK U SPLIT!? Razgovarala sam Thompsonom, on je veliki domoljub

Podijeli

Predsjednica je rekla da bi željela otići na koncert Marka Perkovića Thompsona u Splitu, pozdravivši što je pjevač zatražio od publike da nosi isključivo obilježja pobjedničke hrvatske vojske s obzirom da je Domovinski rat u temeljima moderne Hrvatske.

„Mislim da bih svakako svratila na koncert, to nikada nisam krila i već sam bila na njegovim koncertima”, rekla je, dodavši da 4. kolovoza s Ministarstvom obrane organiziraju prijem u Kninu.

Za Thompsona predsjednica kaže da su već o svemu razgovarali te da je pjevač odlučno ustvrdio kako nikada nije pjevao pjesmu Jasenovac i Gradiška Stara.

“On nikako ne želi nanositi štetu narodu niti Hrvatskoj, on je veliki domoljub, kako gledam na većinu njegovih pjesama. Naravno na početku rata je trebalo animirati ljude da krenu u borbu protiv zajedništva četničke kokarde i crvene zvijezde koju je nosila tadašnja JNA”, kazala je.

Zaključila je da su pjesme koje danas pjeva kritika hrvatskoga društva.

Za dvojezične ploče u Vukovaru, Grabar Kitarović kaže da ih treba postaviti kada se zaliječe sve rane koje su i danas vidljive na svakom koraku.

„Podržavam vukovarskog gradonačelnika Penavu jer svi smo mi ljudi. Ali s jedne strane njegov je posao iznimno težak jer pokušava osigurati pravdu za sve, a nismo se suočili sa zločinima koji su se dogodili od Borova Sela pa nadalje”, rekla je predsjednica.

Dodala je kako pravosuđe još uvijek čeka, a voljela bi da se pristupi rješavanju ratnih zločina. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KOLINDA UVRIJEDILA BIH HRVATE: Komšić je politički predstavnik Hrvata
>>> KOSOVSKI MEDIJI DIGLI PANIKU: Srbije se sprema za napad!?
>>> SNALAŽLJIVI HRVATI KORISTE RUPU U ZAKONU: Mnogi daruju svoje automobile i štede tisuće kuna. Država pak gubi milijune
>>> HDZ-OVCI BJESNE NA PLENKOVIĆA: Pa koga nam je to doveo! Nije stranka njegova prčija
Komentari

Najnovije