Ponedjeljak, 19 listopada, 2020

KOLINDA ISPRIČALA ANEGDOTU SA SKUPA: ‘Milanović se ne snalazi. Jednom je sjedio sam za večerom. I ja sam se skoro sažalila…’

Grabar Kitarović je govorila o svojem mandatu, motivima kandidature, ali i protukandidatima

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bila je gošća emisije Točka na tjedna na N1 televiziji. Na pitanje je li imala dvojbu oko kandidature za drugi mandat, kazala je:

“Ne, nisam imala dvojbi kad je riječ o tome da ću se kandidirati za drugi mandat, imala sam dvojbi više oko toga kada to objaviti, zato što sam smatrala da bi bilo besplodno predugo razgovarati o kampanji i da to vrijeme ne bih iskoristila za onaj svoj redovni rad. Naravno, kao majka uvijek razmišljam o tome kakve će to posljedice imati po moju djecu, ali nakon razgovora s njima, sa suprugom, uvjerila sam se da su oni već odrasli i da ne osjećaju više te nekakve traume preseljenja ili nekakvih drugih aktivnosti koje bi im mogle poremetiti život. Već su nekako i svoji ljudi”.

Kazala je kako je njezina osobna i politička motivacija za drugi mandat nastaviti raditi na dobrobit ove države. Zoran Milanović je ranije kazao kako je jedan od njegovih motiva za ulazak u predsjedničku utrku bijes zbog nefukcioniranja sustava, dok Miroslav Škoro poručuje kako je ovo posljednji trenutak da se promijene odnarođene elite.

“Bijes nije nikad dobar motivator, zato što se u tako nekakvim prestrasnim osjećajima pogrešno razmišlja, a kad je riječ o toj dvojici protukandidata, odnosno nitko od nas još nije kandidat da budemo točni, jedno bi bilo povratak na staro, a drugo bi bilo jedan veliki eksperiment. Hrvatska nema vremena ni za jedno ni za drugo”, kazala je predsjednica.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Goran Bogdan: ‘Ma boli me k…. za Hrvatsku
>>> Službeno: Bayern je smijenio Kovača
>>> POČEO KOPATI TEMELJE ZA KUĆU PA POŽALIO: Naletio na masovnu grobnicu
>>> 3. studenoga 1941. Višegrad (NDH) – četnički koljači i Draža Mihajlović danas imaju spomenike i veliku javnu podršku!
Komentari

Komentari