Subota, prosinac 7, 2019

Kolinda Grabar Kitarović se susrela s Dalićem i Ladićem

Hrvatsku reprezentaciju večeras u 20 sati očekuje borba za četvrtfinale Svjetskog prvenstva i to s Dancima. Vatrene će s tribina bodriti i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Pred našom reprezentacijom je utakmica generacije koja će pokazati može li ova ekipa konačno prelomiti mentalnu barijeru s prijašnjih turnira i otići među osam najboljih na svijetu.

Očekuje se da će utakmicu započeti sastav koji je srušio Argentinu.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u zrakoplovu se fotografirala s navijačima koji također putuju na utakmicu, a po dolasku se susrela i s izbornikom Zlatkom Dalićem te Draženom Ladićem.

U Nižnji Novgorod je stigla i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

“Apsolutno sam optimist. Vjerujem u našu pobjedu. Prognozirati rezultate je nazahvalno, ali ranije sam danas rekla da će biti 3-1 za nas. Vidjet ćemo. Izbornik je optimističan i realan. Njegova poruka igračima mi se jako sviđa: Igrajte za Hrvatsku, za sebe, za svoje obitelji, opušteno i neopterećeno. Nadam se da ćemo večeras slaviti pobjedu”,

“Iznimno bitno je da igraju kao tim, imaju taj timski duh na kojem izbornik posebno inzistira. I ta opuštenost i igra za domovinu ih dodatno motivira”, kazala je predsjednica.

“Nadam se da se vidimo u Sočiju. Vjerujem i uvjerena sam da će Hrvatska tamo proći, ali ja se moram potruditi doći do Sočija”, istaknula je predsjednica.

Foto: Ured Predsjednice

Komentari

Komentari