FaH

KOLINDA GAZI SVE PRED SOBOM: Autobus udario još jedno vozilo? Policija alkotestom u očevidu

Podijeli

avio se još jedan vozač koji tvrdi da ga je okrznuo autobus predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Vozač iz okolice Kaštela tvrdi da je 7. prosinca kod mjesta Zvjerinac blizu Knina isti autobus okrznuo i njegovo teretno vozilo i u potpunosti mu razbio lijevi retrovizor, pišu vijesti.hr.

Iako je policija napravila zapisnik i zaključila kako je vozač teretnog vozila kriv “jer se štićenoj koloni nije dovoljno odmaknuo u svoju stranu”, vozač tvrdi kako se zaustavio na desnoj strani, najviše što je mogao te da je autobus udario u njegovu lijevu stranu.

– Jedan policajac je slikao, drugi razgovarao, dao mi alkotest, napuhao sam 0,0. Rekao mi je da ta štićena kolona ne staje i da ne može ona biti kriva što su oni mene udarili. Pa da smo mi tu poginuli, oni ne bi snosili odgovornost! Ja pitam, što ću sad, a oni meni kažu da mi slijedi kazna od 3000 do 7000 kn i 30 dana bez vozačke dozvole i tri kaznena boda. Ja kažem: ‘Pa ja sam stajao, nisam bio u pokretu! Da sam bio, razumio bih vas, ali nisam, tamo je kanal i to – rekao je vozač Miro Gavran.

Iz MUP-a su potvrdili kako je do nesreće došlo, međutim tvrde da je kriv vozač teretnog vozila. Kažu da je poziv policiji stigao i od njega i od policijskih službenika zaduženih za zaštitu štićene kolone.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZLOČIN KOJI JE ’91. SVJETSKE FORENZIČARE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Povraćali su kada su vidjeli što su Beli orlovi učinili Hrvatima u Voćinu
>>> POVLAČE SE MESNI PROIZVODI IZ LIDLA: Uhvaćeni u teškom kršenju zakona! Nadamo se da niste ovo kupili!
>>> BIO U ZAGREBU: Glavna je vijest u Srbiji, svi pišu o tome: Ispljuvao je Hrvate, ponizio ih je!
>>> Legendarni Robert Prosinečki ovu je tajnu čuvao 21 godinu; evo što se točno dogodilo na SP-u 1998. godine
Komentari

Najnovije