Kod Vukovara nađeno tijelo žene nestale prije 4 mjeseca

Podijeli

Kod Vukovara je pronađeno mrtvo tijelo žene za koju je vukovarsko-srijemska policija utvrdila da je ubijena, a o rezultatima opsežnog kriminalističkog istraživanja koje je dovelo do saznanja o ubojstvu i nestaloj osobi izvijestit će u petak na konferenciji za novinare u Vinkovcima.

Iako policija u četvrtak nije davala nikakve informacije vezane za ovaj slučaj, neslužbeno se doznaje kako je riječ o ženi nestaloj na području Vukovara, staroj 46 godina, za kojom se traga već više od četiri mjeseca.

Tijelo žene, prema istim neslužbenim izvorima, pronađeno je jučer odbačeno u septičku jamu obiteljske kuće u Petrovcima, selu nedaleko Vukovara, u kojoj je živjela sa suprugom.

Motivi ubojstva zasad nisu poznati, a suprug ubijene žene priveden je u okviru policijske istrage.

Javnost je prvi puta čula za nestanak 46-godišnjakinje na društvenim mrežama, a potragu za njom pokrenuo je njezin sin iz prvoga braka.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SDP ŠTITI SILOVATELJA? Vozač hitne silovao sestru, pravomoćno osuđen a još radi: “Mene Komadina štiti”
>>> Masovna tuča ilegalnih imigranata, zapalili i Lovački dom na trasi kojom ulaze u Hrvatsku!
>>> SRBIJA se ruga Vukovarcima i žrtvama genocida: Otkrivena spomen ploča zapovjedniku napada na Vukovar, general majoru JNA Bratiću
>>> VUČIĆ POTVRDIO DA IMA PETU KOLONU U HRVATSKOJ: “Znam u komad koliko imate oružja”, spomenuo i dedu kojeg su “ustaše ubile maljem”
Komentari

Najnovije