Subota, 4 travnja, 2020

KLAONICA U LONDONU: U sat i pol vremena u Londonu izbodeno šest tinejdžera – bande imigranata se otele kontroli!?

NASILNI obračuni i napadi u Londonu, bilo noževima, pištoljima ili kiselinom, već su duže vrijeme u porastu. Ali val nasilja je sada eskalirao i čini se da situacija izmiče kontroli za londonsku policiju.

U četvrtak je, u samo 90 minuta, izbodeno čak šestero tinejdžera u Londonu. 15-godišnjak je prvo izboden u Poplaru u 17:30, a zatim je oko 18 sati stariji tinejdžer izboden u Ealingu, u zapadnom Londonu. Dvojica 15-godišnjaka i jedan 16-godišnjak u isto su vrijeme izbodeni u Mile Endu. Oko 19 sati 13-godišnjak je izboden u Newhamu u istočnom Londonu i završio u bolnici u kritičnom stanju, prenosi index

Još jedan odrasli muškarac u četrdesetim godinama izboden je u Herne Hillu, javlja BBC. Jedan muškarac je uhićen zbog pokušaja ubojstva, a još jedan 16-godišnjak, koji je i sam lakše ozlijeđen, uhićen je zbog zavjere za nanošenje tjelesnih ozljeda, objavila je policija.

Dok se prosvjedovalo zbog ranijih ubojstava, dogodio se novi val nasilja 

Iste večeri, kako javlja Daily Telegraph, prosvjednici i lideri zajednica okupili su se u istočnom Londonu kako bi pozvali na prekid nasilnih obračuna između bandi u kojem je već poginulo više tinejdžera.

Izgleda da su počinitelji ovih nasilnih obračuna uglavnom pripadnici etničkih manjina.

Podsjetimo, London je u ožujku i veljači prestigao New York po broju ubojstava, što se donedavno činilo gotovo nezamislivim budući da je London slovio kao mnogo sigurniji grad. Unatoč tome, zamjenica gradonačelnika Sadiqa Khana, Sophie Linden, inzistira da je London i dalje jedan od najsigurnijih svjetskih gradova.

>>> BOŠNJAČKA LIDERI USUGLASILI SMJER Počeo završni čin rušenja Bosne i Hercegovine

>>> 11 Zapanjujućih zdravstvenih koristi sode bikarbone

>>> NEOČEKIVANO OŠTAR ODGOVOR STIERU: Je li ovo dokaz da će Plenković izbaciti potpredsjednika HDZa?

>>> KRIZA VLADE: Plenković bijesan na ministricu Divjak, ona uzvraća: ‘Nisam tvoja curica!’

Komentari

Komentari