Subota, 8 kolovoza, 2020

KIM JONG-UN UČINIO DOSAD NEZAMISLIVO: Održan je kratak brifing, a onda je strani novinar ispalio pitanje

Sjevernokorejski lider Kim Jong Un odgovorio je prvi put na pitanje stranih novinara

Razgovori s američkim predsjednikom o nuklearnim pitanjima mogli bi uroditi dobrim rezultatima, izjavio je sjevernokorejski lider Kim Jong Un, odgovarajući prvi puta na pitanje stranih novinara.

“Prerano je za prognoze ali ne bih rekao da sam pesimist”, odgovorio je sjevernokorejski čelnik na pitanje novinara Washington Posta o mogućem ishodu summita s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

“U ovom mi se trenu zaista čini da će rezultati biti dobri”, dodao je Kim na kratkom brifingu s novinarima u hotelu Sofitel Legend Motropole Hanoi.

Trumpu se nikuda ne žuri

Američki predsjednik Donald Trump pohvalio je odnos sa sjevernokorejskim liderom, ponovivši nekoliko puta da “nema razloga za žurbu… brzina mi nije važna… Važno je da postignemo pravi sporazum”.

“Jako mi je drago što neće biti testiranja”, istaknuo je Trump, aludirajući na sjevernokorejsku pauzu u testiranju nuklearnih i interkontinentalnih raketa od 2017. godine. Ponovio je također da Sjeverna Koreja po njegovom mišljenju može biti “ekonomska sila” ako dvije strane postignu sporazum”. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SMILJANINA OBITELJ SMATRA KAKO ONA NIJE UBOJICA: Okreće li se policija prema ocu zbog događaja iz davne 2003.?
>>> Pučka pravobraniteljica traži da ju MUP obavijesti što poduzima zbog Thompsonove facebook objave s fašističkim pozdravom
>>> Miroslav Škoro: Čini mi se da živimo u vrijeme dok glasna manjina terorizira tihu većinu
>>> (VIDEO) 27. veljače 1907. četnički vojvoda Momčilo Đujić – zašto Pupovac tvrdi da ne postoji zakonski okvir za sankcioniranje kokarde?
Komentari

Komentari